VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN'DAN İMAMOĞLU AÇIKLAMASI

24 Haziran 2019

.......................

Bolu Belediye Meclisi Haziran Ayı Olağanüstü Toplantısı’nda konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İBB Başkanlığı’na seçilen Ekrem İmamoğlu için, “Yakın bir dostluğumuz var. İnşallah bu ilişkimizden de Bolu kazanacak diyorum” dedi.

23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini Millet İttifakı CHP Başkan Adayı Ekram İmamoğlu’nun kazanması sonrası partililerden tebrikler gelmişti. Seçim sürecinde İmamoğlu’na destek vermek için bulduğu boşluklarda İstanbul’a giden ve yakın arkadaşı olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da kendisini kutladı.

“BU İLİŞKİMİZDEN DE BOLU KAZANACAK”

Bolu Belediye Meclisi Haziran Ayı Olağanüstü Toplantısı’nın sonunda konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ekrem İmamoğlu’nu tebrik etti. Kendisi ile dost olduklarını ve bu ilişkiden Bolu’nun kazanacağını söyleyen Başkan Özcan, “Her şey çok güzel olacak denildi, her şey de çok güzel olacak. Sayın İmamoğlu bizim dostumuz, arkadaşımız. Ben milletvekili seçildiğim de, kendisi Beylikdüzü İlçe Başkanıydı. Daha sonra Beylikdüzü Belediye Başkanı oldu. 
Yakın bir dostluğumuz var. İnşallah bu ilişkimizden de Bolu kazanacak diyorum. Artık herkes rolünü iyi oynarsa Türkiye’nin önünde 4 yıl 3 ay gibi uzun ve seçimsiz bir dönem var. İnşallah bu süreci güzel götürürüz. Şu ekonomik krizden zararsız bir şekilde çıkarız. Türkiye’de ciddi bir rahatlama olduğunu düşünüyorum. Dediğim gibi artık herkes sandığa gitmekten yoruldu. Buna ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

3 yorum yapılmış
  • Misafir
    24 Haziran 2019 • 06:30
    Boluya baksanız sayın başkan herdert istanbulmuydu ya,
  • EkremVELOLU
    24 Haziran 2019 • 11:53
    Ankara-İstanbul arasında,nefes alma kenti BOLU kesinlikle bunu sayenizde çok iyi değerlendireceğini adım gibi biliyorum.Başkanım siz, Mansur başkan ve Ekrem başkan çok güzel bir sacayak oluşturdunuz.Bolu bunun meyvelerini zamanla toplayacaktır.Bazıları farklı düşünebilir.Bize 180 derecelik bakışlar gerekli.BAŞARI VE MUTLULUKLAR ÜÇÜNÜZÜN VE HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.
  • NailSevimsoy
    24 Haziran 2019 • 12:14
    Hak yerini buldu. İnşallah #HerŞeyÇokGüzelOlacak
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.