VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 17 HAZİRAN PAZARTESİ

17 Haziran 2019

..........................

1-Sarıcalar Mahallesi Halkından,eski korucu Kazım TÜRKMEN ve Fatma TÜRKMEN’in oğlu,Emel,Sezen,Gürhan,Birol TÜRKAY’ın kardeşi,Sanayi Esnaflarından ERHAN TÜRKMEN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi Bugün Sarıcalar Mahalle Caminde kılınacak,öğle ve cenaze namazından sonra mahalle mezarlığına defnedilecektir.

2-Akçaalan Köyü Halkından (merhum) Mehmet Sabah’ın eşi,İsmail ve Yasemin SABAH’ın anneleri (merhum) Abdülkadir ÖZSOY’un kızı VELİYE SABAH Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi Bugün Akçaalan Köyü Caminde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Dörtdivan İlçesi Yukarı Düğer Köyü Halkında (merhum) Hasan ASLANDOĞDU’nun eşi, Mustafa ve Ali ASLANDOĞDU’ nun anneleri,İsmail,İbrahim ve Sefa ASLANDOĞDU’nun yengeleri BAHTİYAR ASLANDOĞDU Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi Bugün Dörtdivan Yukarı Düğer Köyü Caminde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Çatakören Köyü Halkından (merhum) Mehmet GÖKMEN’in eşi,emekli öğretmen Nazife PEMBECİOĞLU, emekli öğretmen Huriye GÖKMEN ÇETİN’in anneleri MÜZEYYEN GÖKMEN Hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi Bugün Çatakören Köyü Caminde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.Cenaze için, Beşkavaklar Bolnak Sitesi önünden saat 11:00 de araç kaldırılacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.