ESKİ SEVGİLİSİNİN EVİNİ BASTI

..................

ESKİ SEVGİLİSİNİN EVİNİ BASTI
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu'da ayrıldığı sevgilisinin evini basıp rehin aldıktan sonra 3 kişiyi darp eden şahıs polisin operasyonu sonrasına gözaltına alındı. 

Edinilen bilgiye göre, olay İzzet Baysal Caddesi Albay Sokak'ta bulunan Taşın Apartmanı'nın 3. katında meydana geldi. Diyarbakır'da üniversite okuyan Muhammed S., bir süre önce ayrıldığı Abant İzzet Üniversitesi Tarih Bölümü'nde eğitim göre E. Ö.'nün evine gitti. 

2 KIZ EVDEN KAÇARAK KURTULDU
Burada eski kız arkadaşı ile tartışan Muhammed S. hem kız arkadaşını hemde ev arkadaşlarını darp etmeye başladı. Evde kalan 2 kızın kaçarak yardım istemesi üzerine sokakta bulunan vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.


VATANDAŞLAR LİNÇ ETMEYE KALKTI
Olay yerine gelen polis ekipleri, eski kız arkadaşını eve kilitleyen kişinin bulunduğu dairenin kapsını kırarak Mumahmed S.'yi gözaltına aldı. Muhammed S, ekip otosuna götürüldüğü esnada, sokak üzerinde toplanan çok sayıda vatandaş tarafından tepki gösterildi. Şüphelinin içinde bulunduğu polis aracı, olay yerinden yoğun güvenlik önlemleri altında çıkartıldı.

Öte yandan, Muhammed S.'nin darp ederek yaraladığı E. Ö. ile 2 ev arkadaşı ise olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

 

Haber Fotoğrafları
ESKİ SEVGİLİSİNİN EVİNİ BASTI
ESKİ SEVGİLİSİNİN EVİNİ BASTI
ESKİ SEVGİLİSİNİN EVİNİ BASTI
ESKİ SEVGİLİSİNİN EVİNİ BASTI
ESKİ SEVGİLİSİNİN EVİNİ BASTI
ESKİ SEVGİLİSİNİN EVİNİ BASTI
ESKİ SEVGİLİSİNİN EVİNİ BASTI
ESKİ SEVGİLİSİNİN EVİNİ BASTI
ESKİ SEVGİLİSİNİN EVİNİ BASTI

1 yorum yapılmış

  • KrolununTorunu (7 yıl önce)
    Ne olur Hak hukuk adalet artık tecelli etsin ve her kadına şiddette olduğu gibi bu eşkiya da TUTUKSUZ YARGILANMAK UZERE denilerek serbest bırakılmasın ve hak ettiği cezayı görsün.
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.