VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ADAYLAR SON KEZ EKRANLARDA

29 Mart 2019

............................

31 Mart yerel seçimlerine 2 gün kala Cumhur İttifakı'nın adayı Fatih Metin ve Millet İttifakı'nın adayı Tanju Özcan Köroğlu Televizyonu canlı yayınında gazeteciler Caner Güngör ve Bülent Velioğlu'nun sorularını yanıtlayacak. 

Bolu Gazetesi İmtiyaz Sahibi Caner Güngör’ün moderatörlüğünde Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Özgür Bolu Haber Portalı Editörü Bülent Velioğlu’nun katıldığı Siyaset Arenası Programı’nın yerel seçime 2 gün kala konuğu Millet İttifakı'nın CHP'li Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan ve Cumhur İttifakı'nın AK Partili Adayı Fatih Metin.

AYRI AYRI KATILACAKLAR
Bu akşam (29 Mart Cuma) saat 21:30’da Köroğlu TV ekranlarından canlı yayınlanacak programın ilk konuğu Fatih Metin olacak. Fatih Metin Saat 21.30'dan 22.30'a kadar canlı yayında soruları yanıtlayacak ve Bolu halkına seslenecek. Fatih Metin'in hemen ardından saat 22.30'da Tanju Özcan yayına katlacak. Tanju Özcan'da 22.30'dan 23.30'a kadar soruları yanıtlayacak ve Bolu halkına seslenecek.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN DA YAYINLANACAK
Program ayrıca, Köroğlu Gazetesi, Olay Gündem, Bolu Olay, Özgür Bolu, Bolu Gazetesi, Bolu Takip Gazetesi, Bolu Ekspres, Boludabolu ve Bolununhaberi internet sitelerinin Facebook hesaplarından da canlı olarak izleyenlerle buluşacak.

3 yorum yapılmış
  • zlem
    29 Mart 2019 • 06:00
    İş istiyoruz ankarada dayısı milletvekili akrabası olmayan Bi vatandaş yardım edin
  • Tarkstn
    29 Mart 2019 • 09:34
    Bizim eyt yine yatdı bu seçimde iktidar eyt konusunda bir adım atmadı mhp desen sözünde durmadı .
  • bolulu
    30 Mart 2019 • 00:03
    sağa bakıyorsun taban yiyici sola bakıyorsun yine taban yiyici tövbeler tövbesi alaatin nin sihirli lambasını bolu halkı mumla arıyacak
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.