ŞAMPİYON GİBİ KARŞILANDI

........................

ŞAMPİYON GİBİ KARŞILANDI
Paylaş
A-A+ Paylaş

Cumhur İttifakı’nın AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, dün gece ziyaret ettiği TÜGVA erkek yurdunda meşalelerle ve tezahüratlarla karşılandı.

Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin’e seçim çalışmalarına devam ediyor. Metin, dün gece üniversite öğrencileriyle buluşmak üzere gittiği Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Akşemseddin Erkek Öğrenci Yurdu’nda büyük bir sürprizle karşılaştı. Yoğun geçen günün ardından günün son programı için gece saatlerinde TÜGVA yurduna geçen Metin, eşine az rastlanan bir olayla, meşaleler ve tezahüratlarla karşılandı.

MEŞALELER GECEYİ AYDINLATTI
Yurt önünde yolun her iki tarafına dizilen yaklaşık yüz öğrenci, Metin’i taşıyan aracın yaklaşmasıyla birlikte meşale yakarak Metin lehine sloganlar attı. Geceyi aydınlatan meşalelerin eşliğinde aracından inen Metin ise kendisine gösterilen sevgi gösterilerini gençleri selamlayarak karşılık verdi.
Duygu dolu anlar yaşayan Metin, daha sonra kendisine eşlik eden Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, TÜGVA İl Temsilcisi Sadık Kuru ve öğrencilerle birlikte yurda çıkarak burada gençlerin sorunlarını dinledi.

GECE LAHMACUN PARTİSİ İLE SON BULDU
Öğrencilerden beklentilerini alan Metin, daha sonra ise bir lokantadan lahmacun siparişi vererek öğrencilerle birlikte lahmacun yedikten sonra yurttan ayrıldı.

Haber Fotoğrafları
ŞAMPİYON GİBİ KARŞILANDI
ŞAMPİYON GİBİ KARŞILANDI
ŞAMPİYON GİBİ KARŞILANDI
ŞAMPİYON GİBİ KARŞILANDI
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.