VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAKANLAR PEŞ PEŞE GELİYOR...

24 Şubat 2019

...................

Cumhur İttifakı'nın AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin'e destek olamk için peş peşe bakanlar Bolu'ya geliyor.  Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli, Enerji Bakanı Fatih Dönmez ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un ardından Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank 25 Şubat Pazartesi günü Bolu'ya gelecek. 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Pazartesi sabah saatlerinde Bolu’ya gelecek. Bakan Varank, öğle saatlerinde Bolu pazar yerinde vatandaşlarla buluşacak.

31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti İl Teşkilatı’nın daveti üzerine Pazartesi günü sabah saatlerinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Bolu’ya gelecek. Sabah saat 11:00’de İzzet Baysal Caddesi’nde bulunan Gençlik Kolları seçim standını ziyaret edecek olan Bakan Varank, 12:00’de ise Oto Sanayi Sitesi’ne giderek esnaflarla bir araya gelecek.

PROGRAMI YOĞUN...
Esnaf ziyaretinin ardından saat 13:30’da Bolu Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret edecek olan Bakan Varank, Organize Sanayi Müdürlüğü yemekhanesinde sanayiciler ile öğle yemeği yiyecek.

Öğle yemeğinin ardından saat 15:00’te OSB Fabrika ziyareti ve saat 15:30’da ise Bolu Pazar Yeri Esnaf ziyaretinde bulunarak seçmenle buluşacak. Son olarak Bakan Varank, saat 17:30’da Ak Parti Bolu İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek basın açıklamasında bulunacak.

1 yorum yapılmış
  • Eyt
    26 Şubat 2019 • 12:59
    #eyt emeklilikte yasa takilanlar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.