VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

UKRAYNA'DA KATLEDİLEN TIR ŞOFÖRÜ TOPRAĞA VERİLDİ

18 Şubat 2019

..............................

Ukrayna'da, 23 yaşında Ukraynalı bir kadın tarafından öldürüldüğü iddia edilen evli ve 3 çocuk babası TIR şoförü 47 yaşındaki Fahrettin Altundağ memleketi Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde toprağa verildi. Öldürülen TIR şoförünün yeğeni Rafet Altundağ"Tek bir kadının yapabileceği bir şey değil. Kollarında, kalbinde, kafasında 22 tane bıçak yarası var. 23 yaşında bir bayanın yapabileceği bir şey değil. Kafasına darbeyi yedikten daha sonra bayılmış. Arabanın içinde parası yok, soymuşlar." dedi.

Olay, geçen Cuma günü sabaha karşı 04.00 sıralarında Ukrayna'nın Vinnitsa Dunaivtsi'de meydana gelmişti. Fahrettin Altundağ, burada saldırıya uğrayıp 22 yerinden bıçaklanarak yaşamını yitirdi. Ukrayna polisi, olayın ardından 23 yaşında bir kadını gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, Fahrettin Altundağ'ın cenazesi memleketi olan Bolu'nun Yeniçağa ilçesine getirildi. Fahrettin Altundağ'ın cenazesi ilçeye bağlı Yukarı Kuldan köyünde bulunan köy camisinde öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Fahrettin Altundağ'ın kendisi gibi TIR şoförlüğü yapan ağabeyi Rafet Altundağ'ın da 2 ay önce Ukrayna'da gasp edildiği öğrenildi.

“3 DEFA BIÇAK İZİ VAR”

Fahrettin Altundağ'ın yeğeni Üstün Altundağ, "Amcam nakliyeci. Yurtdışında çalışıyor. Ukrayna'da gece geç saatlerde giderken dinlenmek için parkta mola veriyor. Saat gece 04.00'e yakın uyanıyor. Otopsi raporlarına göre arabadan aşağı iniyor. Kafasının arka tarafında yarık meydana gelmiş. Kalbinde 3 defa bıçak izi var. Kol tarafından atardamarda patlama var. Daha sonra bekçi kulübesine gitmeye çalışırken vefat etmiş. Gece yarısı saat 04.00-04.30 arası olmuş. Oradaki kulübede bekçi yok. Sabah 08.30-09.00 arası bekçi değişimi esnasında diğer bekçi görüyor." dedi.

"TEK BİR KADININ YAPABİLECEĞİ BİR İŞ DEĞİL"

Üstün Altundağ, Ukrayna'da 23 yaşında bir kadının gözaltına alındığını duyduklarını belirterek, "Bir kadının öldürdüğüne yönelik gözaltı var. Ama o kadın da otururken yakalanmış. Ukraynalılar bir suçlu bulmak zorundaydılar. Çünkü tepkiler büyümüştü. Ortaya bir şey atmaları gerekiyordu. Orada kadını buldular. Tek bir kadının yapabileceği bir şey değil. Kollarında, kalbinde, kafasında 22 tane bıçak yarası var. 23 yaşında bir bayanın yapabileceği bir şey değil. Kafasına darbeyi yedikten daha sonra bayılmış. Arabanın içinde parası yok, soymuşlar. Cinayete kurban gittiğini düşünüyoruz. Oradaki polisler de, can güvenliği olmadığı yönünde tepkiler gelince, son zamanlarda yaşanan 3’üncü ölümlü olay olunca ortaya bir suçlu bulmak zorundalardı. Böyle bir iddia attılar. Benim amcam gasp nedeniyle öldürüldü. Bunu bir bayana bağlamak imkansız. Bayan da olabilir ama tek başına bir kişinin yapabileceği bir şey değil. Biz bunun yanında 2-3 kişi olduğunu düşünüyoruz. Şirket aracılığıyla Ukrayna'da avukat tuttuk. Olay şu an incelemede. Biz de sonuç bekliyoruz." diye konuştu.

  • UKRAYNA'DA KATLEDİLEN TIR ŞOFÖRÜ TOPRAĞA VERİLDİ
  • UKRAYNA'DA KATLEDİLEN TIR ŞOFÖRÜ TOPRAĞA VERİLDİ
1 yorum yapılmış
  • vatan
    19 Şubat 2019 • 04:57
    ukrayna nakliye işini protesto için durdurmak gerekir.olacak iş değil sen hizmet veriyorsun sonuca bak. oraya iürün göndermeyelim almayalım birşey olmaz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.