VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BURASI BOLU BU NASIL OLU"

6 Şubat 2019

.....................

Bolu'da, okul yakınındaki uyuşturucu imalathanesine drone destekli düzenlenen nefes kesen operasyon ulusal medyada geniş yer bulurken, Hürriyet Gazetesi haberi 3. sayfasından, "Burası Bolu bu nasıl olu" başlığıyla verdi. 


Bolu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, istihbarat çalışması sonucu Paşaköy Mahallesi D-100 Karayolu kenarında tek katlı bir evin uyuşturucu imalathanesi olarak kullanıldığını tespit etti. Yanıbaşında bir ortaokul bulunan eve polis ekipleri drone destekli operasyon düzenledi. Kapıyı kırarak eve giren ekipler, evde bulunan 3 kişiyi etkisiz hale getirdi. Evde yapılan aramalarda uyuşturucu yapımında kullanılan çok sayıda ekipman bulundu. Ayrıca 397 kilo katı ve sıvı halde uyuşturucu yapımında kullanılan etken madde ve 38 kilogram metamfetamin ele geçirildi. Uyuşturucu yapımında kullanılan 397 kilo maddeden 200 kilogram uyuşturucu madde üretilebileceği öğrenildi. Evde kurulan imalathanede uyuşturucu üretimi yapan R.Y. (46), İ.A. (69) ve Ö.V. (38) ile şehir dışında bulunan A.Ç. (37) gözaltına alındı. Şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Haberi ulusal medya geniş yer verdi. Televizyon kanalları, gazeteler ve internet siteleri haberi çarpıcı başlıklarla verirken, Hürriyet Gazetesi 3. sayfadan Demirören Haber Ajansı (DHA) Bolu Muhabiri Murat Küçük imzasıyla, "Burası Bolu bu nasıl olu" başlığıyla haberi okuyucularına duyurdu. 

  • "BURASI BOLU BU NASIL OLU"
  • "BURASI BOLU BU NASIL OLU"
  • "BURASI BOLU BU NASIL OLU"
  • "BURASI BOLU BU NASIL OLU"
  • "BURASI BOLU BU NASIL OLU"
1 yorum yapılmış
  • bolulu
    6 Şubat 2019 • 23:56
    o okul hafızlık okulu.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.