VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İTFAİYE ARAÇ FİLOMUZ GÜÇLENDİ

25 Ocak 2019

.................................

Haber-Ayşe Songül Erhan

Bolu Belediyesi İtfaiyesi 13 araçtan 8'inin yenilendiği, 2 yeni aracın da hizmet vermeye başladığı bildirildi. Coşkun,"Yeni araçlarımız daha hızlı, seri ve güçlü oldukları için yangına ulaşım sürelerimiz çok çok azaldı” dedi.

Bolu Belediyesi İtfaiyesi Araç Filosunu Güçlendirdi, Bolu Belediyesi İtfaiyesi'nde 13 araçtan 8'inin yenilendiği, 2 yeni aracın da hizmet vermeye başladığı bildirildi. İtfaiye Grup Amiri Kenan Coşkun, yaptığı yazılı açıklamada, itfaiye bünyesinde yer alan araçların yaş ortalamasının bundan 4 yıl önce 21 iken, şu an 7'ye düştüğünü söyledi.

YENİ ARAÇLARIMIZ SAYESİNDE ARTIK DAHA HIZLIYIZ

İtfaiye ekiplerinin daha hızlı, daha güçlü araç filosuna sahip olmasıyla yangınlara müdahale sürelerinin de kısaldığına dikkati çeken Coşkun, şunları kaydetti:  "Yeni araçlarımız daha hızlı, seri ve güçlü oldukları için yangına ulaşım sürelerimiz çok çok azaldı. Ayrıca yeni gelen araçlarımızdaki özel donanımlar sayesinde vatandaşlarımızın yangınla karşılaştığı durumlarda, yangın alanlarına daha az zarar vererek, özel ekipmanları sayesinde daha etkin bir müdahale sağlamaktayız. "Coşkun, müdürlük bünyesinde bulunan 13 araçtan 8'inin yenilendiğini ve filoya 2 adet yeni aracın katıldığını aktardı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.