VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH METİN'DEN KADINLARA MESAJ

22 Aralık 2018

......................

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, kadınların toplumda önemli rol üstlendiğini ifade ederek “Allah nasip eder ve Bolu Belediye Başkanı olursak kadınlara yönelik pozitif ayrımcılığı her zaman ortaya koyacağız” dedi.

Geçmişte 1 dönem Bolu Milletvekilliği ile 7 yıl Bakan Yardımcılığı yapan ve bu süreçte edindiği devlet tecrübesini doğup büyüdüğü şehrine ve halkına yeni hizmetlerde kullanmayı hedefleyen AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.  Günlerdir STK’ları ziyaret ederek beklentilerini dinleyen AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, son olarak HAK-İş Konfederasyonu’na bağlı Hizmet-İş Sendikası ile Öz Büro-İş Sendikası’nın Bolu şubelerini ziyaret etti.

“Kadınların temsil oranının yüksek olması beni ziyadesiyle mutlu ediyor”

Hizmet-İş Sendikası Bolu Şubesi ziyaretinde konuşan Fatih Metin, kadınların toplumun artık her alanında önemli rol üstlendiğine söyledi. Karşılamada kadınların sayısal üstünlüğe dikkat çeken Metin, “Hanım kardeşlerimin çok ciddi oranda olduğunu görüyorum. Bu tip yapılarda, STK kuruluşlarında ve siyasi partilerimizde kadınların temsil oranının yüksek olması beni ziyadesiyle mutlu ediyor.” şeklinde konuştu.

“Kadınlara pozitif ayrımcılık yapacağız”

“Bir toplumda kadın eli ne kadar fazla olursa o toplumun sosyal, kültürel, ekonomik hayatı ile refah düzeyi bir o kadar daha iyi olur” diyen Metin, “O nedenle iş dünyasında gerek girişimci olarak, gerekse emekçi olarak hanım kardeşlerimizin sayılarının artmasını diliyorum. Allah nasip eder ve Bolu Belediye Başkanı olursak kadınlara yönelik pozitif ayrımcılığı her zaman ortaya koyacağız. Bunu da şimdiden ilan ediyorum. İnşallah kadınlarımıza Bolu Belediyemizde hem idareci olarak hem de belediye meclisimizde yer verecek ve hep beraber sıkı bir çalışma yürüteceğiz” ifadelerini kullandı.

 

  • FATİH METİN'DEN KADINLARA MESAJ
  • FATİH METİN'DEN KADINLARA MESAJ
  • FATİH METİN'DEN KADINLARA MESAJ
  • FATİH METİN'DEN KADINLARA MESAJ
3 yorum yapılmış
  • smetgl
    23 Aralık 2018 • 00:34
    Fatih Metin çok güveniyorum sözünde verdiği sözünde dururda yaparsa hiç kimseyi geri Çevirmez herkeze yardimci olur Hayır severdim hayırlara gizliden eder belli etmez ben devamli takip ederim ve duyarım. Bayanların haklarını savunan kişidir Allah razı olsun ve tşeker ve başarilar Allah yolunu açık etsin
  • Fethiyeli
    23 Aralık 2018 • 09:33
    Gerçekten adam gibi sözünün eridir başkanım inşallah 1 nisan günü başkanligı kutlarız hep beraber
  • Aliihsan
    24 Aralık 2018 • 05:44
    Daha önce söylenenleri yaptı da , yenilerini de yapacak inşallah !!!!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.