VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

9 YAŞINDAKİ ÖMER'DEN ACI HABER

14 Kasım 2018

....................

Bolu’nun Gerede İlçesi’nde dur ihtarına uymayan bir otomobili kovalayan polis aracının çarptığı 9 yaşındaki Ömer Faruk Akyıldırım’ın tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşti. Küçük Ömer'in, yaralı bir kediyi evine götürdüğü sırada feci kazayı yaşadığı ortaya çıktı..

Bolu’nun Gerede İlçesi’nde D-100 Karayolu üzerinde uygulama yapan polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan bir sürücü ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Yaşanan kovalamacada Dayıoğlu Mahallesi’nde seyir halinde olan aracı takip eden polis memuru N.Ç.’nin kullandığı otomobil, yolun solunda yürüyen anne Sevim ve oğlu Ömer Faruk Akyıldırım’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle havaya uçtuktan sonra hızla yere düşen anne ve oğlu yaralandı. Polis memuru N.Ç.’nin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar İzzet Baysal Tıp Fakültesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.

 Kazada ağır yaralanan ve yoğun bakımda tedavi altına alınan Ömer Faruk Akyıldırım’ın dün sabah saatlerinde beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yaralı kediyi evine götürüyormuş

9 yaşındaki Ömer Faruk Akyıldırım’ın, bir otomobilin çarptığı yavru kediyi arkadaşlarının parka bıraktıklarını söylediği ve annesiyle birlikte kediyi alıp evlerine götürdüğü sırada kazanın yaşandığı öğrenildi.

  • 9 YAŞINDAKİ ÖMER'DEN ACI HABER
  • 9 YAŞINDAKİ ÖMER'DEN ACI HABER
  • 9 YAŞINDAKİ ÖMER'DEN ACI HABER
3 yorum yapılmış
  • vTanda
    14 Kasım 2018 • 02:06
    Ne oldu şimdi neye yaradı bir kovalama yüzünden küçücük çocuğu canına kıydınız bıarkın kaçsın eninde sonufa duracaktır bukadarda abartılı kovalamacanın ne anlamı var vebalini kim çekecek bu olayın
  • Kartalpenesi
    14 Kasım 2018 • 07:29
    Olmaz olsun böyle görev yapan polislik!mecara ararken bir ailenin ocağına ateş düşürdüler..m
  • Bolulu
    15 Kasım 2018 • 01:52
    Suçu poliste gören zaman hnuyet size sesleniyorum,bu kaçan araç surucusunun hiç mi suçu yok,polis durup dururken bir adamı mı kovalamış!!durup dururken Macera peşine mı düşmüş??polis dur deyince duracaksin.aksi halde olacak olanlardan polisi mesul tutamazsin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.