VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VİDEO HABER - YABANCI UYRUKLULAR HIRSIZLIK MESAİSİNDE

31 Ekim 2018

........................

Bolu’da, yabancı uyruklu 2 kişi cep telefonu satan bir işyerinden piyasa değeri 2 bin 500 lira olan ikinci el cep telefonunu çaldıktan sonra yerine bozuk bir telefon bıraktı. Saniyeler içinde gerçekleşen hırsızlık olayı güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, İzzet Baysal Caddesi üzerinde Savaş Top’a ait cep telefonu satışı yapılan işyerine gelen 2 yabancı uyruklu şahıs, bir süre ikinci el telefonlara baktıktan sonra, beğendikleri bir telefonu incelemek istedi. Yabancı uyruklu hırsızlarla ilgilenen Savaş Top’un eşi Özlem Top, şahısların istedikleri telefonu cam tezgahtan çıkararak incelemeleri için verdi.

DİĞER TELEFONLARIN ARASINA KOYDU

Özlem Top’un telefonu verdikten sonra tezgahtan ayrılmasını fırsat bilen yabancı uyruklu hırsız, incelemek için aldığı cep telefonunu cebine attı. Daha sonra cebinden, çaldığı telefona benzer bir telefonu cebinden çıkararak cam tezgahta bulunan diğer telefonların arasına koyan hırsız işyerinden ayrıldı.

TEZGAHI TOPLARKEN FARKETTİ

Hırsızlar işyerinden ayrıldıktan bir süre sonra, ikinci el telefonları tezgahın altına toplayan Özlem Top, bir telefonun farklı olduğunu farketti. İşyeri sahibi Savaş Top eşi inceledikleri telefonun çalışmadığını görünce, yabancı uyruklu şahıslardan şüphelenerek güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerde, cep telefonunu çalanların yabancı uyruklu şahıslar olduğunu gören Özlem Top, polis ekiplerine haber verdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kameralarından eşgallerini tespit ettiği yabancı uyruklu hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI

İşyerinin güvenlik kemarasına yansıyan hırsızlık olayında, yabancı uyruklu şahısların işyerine girdikten sonra incelemek için tezgahtan istedikleri ikinci el cep telefonunu, satıcı tezgahtan ayrıldıktan sonra cebine koyduğu ve yerine başkan bir telefonu tezgaha yerleştirdiği görülüyor.

  • VİDEO HABER - YABANCI UYRUKLULAR HIRSIZLIK MESAİSİNDE
  • VİDEO HABER - YABANCI UYRUKLULAR HIRSIZLIK MESAİSİNDE
1 yorum yapılmış
  • Serap
    1 Kasım 2018 • 14:23
    ALLAH'tan korkun ya kul hakkı ne demek bilseler !! İnşallah yakalanırlar en kısa zamanda
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.