VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GEREDE'DE HATİPOĞLU SEVGİSİ

28 Ekim 2018

....................

Ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatioğlu, Bolu’nun Gerede ilçesinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. 800 kişilik salon hınca hınç dolarken, Hatipoğlu kendisini izlemeye gelenlerden 5 vakit namaz kılma sözü aldı. Hatipoğlu, "Bizim önderlerimiz belli, biz Hz. Muhammed’e tutkunuz, onun yolunu yol edinmişiz, O’nun sevdiğini sevmişiz, O’nun uzak olduğundan uzak olmuşuz, biz O’na teslim olmuşuz" dedi. 

Gerede Belediyesi’nin sosyal belediyecilik programları kapsamında Melih Gökçek Kültür Merkezinde bir söyleşi düzenlendi. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu konuk olduğu söyleşide Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar, Geredespor Kulüp Başkanı İsmail Çetin, AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak, STK Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, 1500 civarında vatandaş katıldı. Söyleşi Yeni Cami İmam Hatibi İbrahim Biçer’in Kur’an Tilaveti ile başladı.

BAŞKAN ALLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, “Gerede Belediyesi olarak her alanda yatırımlarımız devam ederken kültür-sanat alanını da dolu dolu yaşıyoruz. Gerek bu salonda gerekse Cumhuriyet Meydanında birçok güzel etkinlik yaptık. Bugüne kadar alanında çok değerli her biri birbirinden kıymetli isimleri sizlerle buluşturduk. Ancak bu akşam gerçekten herkesin istinasız çok beğendiği, sevdiği, Televizyonlarda yıllarca Allah Resulü’nün hayatını ve dini meseleleri bizlere anlatırken izlenme rekorları kıran Prof. Dr. Sayın Nihat Hatipoğlu Hocamıza şahsım ve sizler adına hoş geldiniz sefalar getirdiniz demek istiyorum” dedi.

“BİZİM ÖNDERİMİZ BELLİ, BİZ ONA TUTKUNUZ”

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği söyleşide Prof. Dr. Hatipoğlu güçlükle sahneye çıktı. Kendisini Gerede halkı ile buluşturan Belediye Başkanı Mustafa Allar’a teşekkür eden Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu; Hazreti Muhammed’in hayatından kesitler sunarak programa başladı. Peygamberin yol gösterici olduğunu belirten Hatipoğlu, “Bizim özgürlüğümüz, dünyamız ve ahiretimiz ama her şeyimiz Allah’ımız ve Resulümüzdür. Bizim önderlerimiz belli, biz Hz. Muhammed’e tutkunuz, onun yolunu yol edinmişiz, O’nun sevdiğini sevmişiz, O’nun uzak olduğundan uzak olmuşuz, biz O’na teslim olmuşuz. Bu imanın bir gereğidir ve bizim imanımız böyle bir imandır, sallantıda olan bir iman değildir” dedi.

5 VAKİT NAMAZ SÖZÜ ALDI

Bu akşam bir söz vereceğiz ama bana değil Allah’a diyen Hatipoğlu Salonda bulunan Geredelilerden beş vakit namaz kılma sözü aldı. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’na program sonunda Gerede Belediye Başkanı Mustafa Alar tarafından günün anısına Dericiler Şehri Gerede’nin Kemer Seti ve Tabaklanmış Deri takdim edildi.

 

  • GEREDE'DE HATİPOĞLU SEVGİSİ
  • GEREDE'DE HATİPOĞLU SEVGİSİ
  • GEREDE'DE HATİPOĞLU SEVGİSİ
1 yorum yapılmış
  • velikoca
    29 Ekim 2018 • 13:45
    hoca tam yerine gelmiş valla..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.