MUDURNU KAYMAKAMININ GÖREV YERİ DEĞİŞTİ

.......................

MUDURNU KAYMAKAMININ GÖREV YERİ DEĞİŞTİ
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu’nun Mudurnu İlçesi Kaymakamı Mustafa Duruk Hakkari’ye Vali Yardımcısı olarak atandı.

45 günden bu yana Mudurnu Kaymakamı olarak görev yapan Mustafa Duruk Gümüşhane’nin Köse ilçesi kaymakamlığı görevinden gelmişti. Mudurnu’da 45 gün kaymakamlık yaptıktan sonra İçişleri bakanı Süleyman Soylu’nun görevlendirmesiyle yeni görev yeri Hakkari olan Mustafa Duruk’un, henüz ilçeyi tanımadan ikinci bir tayinle görev yeri değiştirildi ve Vali Yardımcısı oldu. Mudurnu’nun Mustafa Duruk’tan önceki Kaymakamı Efecan Şahin de 22 ay ilçede görev yaptıktan sonra Mülki İdare Amirleri Kararnamesiyle Giresun'un Çamoluk ilçesine ataması yapılmıştı.

 

2 yorum yapılmış

  • SevgiTekin (7 yıl önce)
    Marmara Adası kaymakam'lık görevini yaparken tanıştık. Adanın sorunlarıyla ilgili çok çalışkan, görev aşkınla çalışan nadide insanlardan biridir... İnşallah vali olarak görmek nasip etsin yeni görev yerinde başırılar dilerim saygılar..
    0
    0
    Yanıtla
  • YaarklGmhaneksesalyaz (7 yıl önce)
    Allah hayırlı eylesin yeni görevinde başarılar dilerim bizim eski Kaymakamımız kendisine başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.