VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SÜRÜCÜLER DİKKAT, YETKİLİLER UYARIYOR

25 Ekim 2018

...................

Bolu Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Ali Çalışkan, “Bolu Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü olarak yaya geçitlerinde yayalara yol vermeyen sürücüleri tespit ediyoruz. MOBESE kameralarımız  ve sivil görevlilerimizce yaya geçitlerinin bulunduğu her yerde fotoğraf ve kameralarla ihlal yapan sürücüleri tespit ederek cezai işlem uyguluyoruz” dedi. Yeni kanunla trafikte,  yayalara öncelik vermeyen sürücülere 235 lira yerine 488 lira para cezası verilecek.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Ali Çalışkan, yaya geçitlerinde yayalara yol vermeyenlerin MOBESE ve sivil görevlilerce tespit edildiğini belirterek 488 TL para cezası kesildiğini söyledi. Çalışkan, “Bolu Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü olarak yaya geçitlerinde yayalara yol vermeyen sürücüleri tespit ediyoruz. Ayrıca Sayın Valimiz Aydın Baruş ve İl Emniyet Müdürümüz Armağan Adnan Erdoğan’ın emirleri doğrultusunda  MOBESE kameralarımız  ve sivil görevlilerimizce yaya geçitlerinin bulunduğu her yerde fotoğraf ve kameralarla ihlal yapan sürücüleri tespit ederek cezai işlem uyguluyoruz. Bundan sonra da yayalarımızın güvenliğini sağlamak için denetimlerimiz etkin bir şekilde devam edecektir. Lütfen sürücülerimiz yaya geçişlerinin bulunduğu işaretlemelere yaklaştıklarında hızlarını azaltarak güvenli bir şekilde dursunlar ve hiçbir yayamız meydana gelebilecek bir kaza neticesi yaralanmasın.” diye konuştu.

 

4 yorum yapılmış
  • Erdem
    25 Ekim 2018 • 09:48
    Onlari gecin yolboyu 2 inci arabalara yazin cezayi 50 60 binlik arabalarin hepsi yak 4 luyu park et git akbankin onunu temizleyin ilk once otobus duragina aksam 6 dan sonra ve once park eden ....... yazin cezayi
  • DurmuTAKIRAN
    25 Ekim 2018 • 09:49
    Sayın özgür bolu yayalar yaya geçitinden geçmiyorlar yola hemen çıkıyorlar bunlara damı öncülük olacak bunuda haber yapın lütfen
  • ismailkabaday
    26 Ekim 2018 • 09:25
    aferin tebrik ediyorum .yolları ve trafiği geliştiremediniz ama cezaları geliştirip..küstah insanları böylece yollara her koldan çıkarmayı başardınız....ahtapot gibi.. ya bolu nun neyi uygunda abudik ,gubudik uygulamalar yapıyorsunuz.siz gidin ANKARA VE İSTANBULDA YAPINDA GÖRELİM..Küçük bolu da büyük oynuyorsunuz.
  • velikoca
    27 Ekim 2018 • 10:41
    afedersiniz davar gibi her yerden geçene yaya denmez..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.