VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MÜSİAD'TAN HEM DESTEK HEM DE İSRAF UYARISI

10 Ekim 2018

......................

MÜSİAD Bolu Başkanı Abdullah Abat, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nca Enflasyonla Topyekûn Mücadele programıyla ilgili olarak, “Bolumuzda da imalat ve üretim yapan konusu ne olursa olsun Türkiye ekonomisine katkı veren tüm firmalarımızdan talep ediyor ve bu süreçte gerek ürün bulunabilirliği ve ucuz ürün anlamında desteklerini bekliyoruz” dedi. Abat ayrıca,  “Ve son olarak kamuda ki israfın da önüne geçilmesi açısından tüm seçilmişlerin ve bürokratların örnek teşkil etmesi açısından makam araç ve giderlerinin tasarruf tedbirleri adı altında hovardaca kullanılmaması için gereğinin yapılmasını arz ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın açıkladığı Enflasyonla Topyekûn Mücadele programıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan MÜSİAD Bolu Başkanı Abdullah Abat, enflasyonla mücadeleye kapsamında Bolu iş dünyasına fedakârlık çağrısında bulundu.

“MESELEMİZ BÜYÜK TÜRKİYE’DİR”

Türkiye’nin hedeflerinin büyük olduğunu ifade eden Abat, “Bizler uzun ve zorlu yolcuların yolcusuyuz. Zira hedefimiz büyüktür ve meselemiz Büyük Türkiye’dir. Çünkü üzerinde var olduğumuz, topraklar yıllarca üzerine türlü oyunlar oynanmış ama asla vazgeçiremedikleri  Anadolu Toprakları, yani  Türkiyemizdir, memleketimizdir” sözlerini kaydetti.  

“BOLU’YA VARLIĞIMIZI BORÇLUYUZ”

“Bu nedenle, Enflasyonla Topyekûn Mücadele programı, bizim zaviyemizde bir destek çağrısıdır. Bu topraklar ve bu millet, memleketimizdir. Bizler, iş insanları olarak doğduğumuz ve doyduğumuz memleketimiz Bolu’ya varlığımızı borçluyuz. Şimdi kendi varlığımızdan fedakârlık etme vaktidir.”

“MÜSİAD ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRDIR”

“Türkiye’nin büyük sermaye güçlerinden biri olan MÜSİAD, üzerine düşen görevi yapmaya hazırdır. Bununla alakalı 56 bin üye işyerimizle beraber üretim ve pazarlama anlamında gerekli indirimleri yapmayı likiditeye destek vermek açısından karara bağlanmış bulunuyoruz. Aynı fedakarlığı Bolumuzda da imalat ve üretim yapan konusu ne olursa olsun Türkiye ekonomisine katkı veren tüm firmalarımızdan talep ediyor ve bu süreçte gerek ürün bulunabilirliği ve ucuz ürün anlamında desteklerini bekliyoruz. Diğer bir konu da bu süreçte istihdam sağladığı kişilerin iş hadlerine mümkün olduğunca son vermemeleri noktasında ricada bulunuyoruz. Ekonomi yönetimimizin enflasyonla topyekûn mücadele kararlılığını sonuna kadar desteklediğimizi, verimli üreterek, israfı önleyerek ekonomideki kısa süreli dalgalanmalara karşı sürdürülebilir, etkili bir mücadele için bugünkü ekonomik şartları dikkate alarak, 2018 yılı sonuna kadar devamında üyelerimizle elimizden gelen çabayı göstereceğimizi ifade etmek istiyorum.”

“MAKAM ARAÇ VE GİDERLERİNİN HOVARDACA KULLANILMAMASI…”

“Ve son olarak kamuda ki israfın da önüne geçilmesi açısından tüm seçilmişlerin ve bürokratların örnek teşkil etmesi açısından makam araç ve giderlerinin tasarruf tedbirleri adı altında hovardaca kullanılmaması için gereğinin yapılmasını arz ediyoruz.”

1 yorum yapılmış
  • Boluluibrahim
    10 Ekim 2018 • 20:39
    Güzel kardeşim fiyat ve fiyatlama meselesi enflasyon ve yüksek faizin bir sonucu. Yani meselenin kökeni ekonomi yönetimi ve ekonomi politikaları. Kendinizi de milleti de kandırmayın. O yüzden boşa hamaseti bırakın. Yancılığı bırakın.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.