VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İYİ PARTİ HEYETİ BOLU'DA...

19 Eylül 2018

.........................

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin yandaş basın tarafından şişirildiğini ve yerel seçimlerde bir ittifak olması için ilk önce yasal düzenlemenin gelmesi gerektiğini söyledi.

17 Eylül Pazartesi gününden itibaren yerel seçim için çalışmalara başlayan İyi Parti’de Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Genel İdare Kurulu Üyeleri Gökhan Peker, Burcu Akçaru ve partinin kurucuları Sevinç Gümüş, Fatma Kabiloğlu’ndan oluşan isimler ile İyilik Kervanı Bolu’ya geldi.

“İTTİFAK İÇİN YASAYI BEKLİYORUZ”

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, yerel seçimlerde ittifak olması için çıkacak yasayı beklediklerini ve bundan sonra karar vereceklerini söyleyerek, “İttifak meselesine hakkında ise mevcut yasa milletvekilliği seçimleri ile alakalıdır. Yerel seçimlerde bir ittifak söz konusu olacaksa mutlaka yasal düzenlemeye ihtiyaç var. 1 Ekim’de meclis açılınca göreceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi bu konu hakkında çok istekli, AK Parti’nin de istekli olduğu görülüyor. Yasal düzenleme gelecek ve biz çıkan yasayı göreceğiz. Bu yasadan sonra kararımızı vereceğiz. Şu an biz İyi Parti olarak yerel seçimlere hazırlanıyoruz.” dedi.

ADAYLAR EKİM VE OCAK AYLARINDA BELLİ OLACAK

Nuhoğlu yerel seçimlerde adayların Ocak ayında açıklanacağını fakat bazı illerde Ekim ayında duyurularak erkenden çalışmaya başlayacaklarını ifade ederek, “Yerel seçimlere ciddi çalışmalar ile başladık. Zaten İyilik Kervanı Yollarda projemizin bir ayağı da yerel seçimlerdir. Bir arayıştayız. Yerel seçimlerden memnun musunuz diye sorduk. Sakarya’da da, Düzce’de de büyük bir memnuniyetsizlik olduğunu gördük. Bolu’da da tespitlerimizi yapacağız. Adayların açıklanma süreci Ocak ayı olmasına rağmen biz bazı illerimizde Ekim ayından itibaren bazı yerlerin adaylarını açıklayacağız.” şeklinde konuştu.

“YANDAŞ MEDYA DA MUHARREM İNCE’Yİ ŞİŞİRDİ”

Yandaş medyanın CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi şişirdiğini söyleyen Nuhoğlu, “24 Haziran genel seçimlerini yaşadık. AK Parti’nin hazineden aldığı 170 milyon artı bir 170 milyon var. Bunun dışında diğer partilerin de kendi oranlarına göre bir yardım mevcuttu. İyi Parti’nin ise seçimlerde sadece kurucu üyelerinin bağışları dışında hiçbir yardım alamadığı bir seçim dönemi yaşadık. Televizyonların ve gazetelerin İyi Parti’ye yer vermemesi için bağımsız olan tek medya grubu Doğan Medya satın alındı. Sizlerin paralarıyla. Devlet bankalarına verilen kredi emirleri ile alındı. Yandaş ve biat eden medya yanında bağımsız kuruluş kalmadı. İyi Parti’nin halk ile buluşması Halk TV’nin yapacağı birkaç program ve hiç tasvip etmediğimiz Fox TV’nin 3 veya 5 haberine kaldı. Türkiye’nin 4 tane haber ajansı vardı. Cihan Haber Ajansı FETÖ’cü olduğu gerekçesi ile kapatıldı. Anadolu Ajansı devletin ajansı olmasına rağmen AK Parti’nin oldu. İhlas Haber Ajansı zaten biat ettirildi. Doğan Haber Ajansı ise Demirören Haber Ajansı olarak biat ettirildi. Hiçbir haber ajansı kalmadı. Anadolu Ajansı ise Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin medya algı operasyonu ile Muharrem İnce’yi kendi rakipleri olarak seçti. Yandaş medya da Muharrem İnce’yi şişirdi.  Bizim bugünlere kadar oylarımız yüzde 17 ile 21 arasında sayın genel başkanımız Meral Akşener’in ise oyları çok daha yüksekti ve ilerliyordu. Yapılan oyunlarla ile beraber demokrat solcular ulusalcıların görüşü yapıldı. Özellikle son günlerde sayın Muharrem İnce’nin market alışverişine kadar takip edilip Türkiye seçmenine sunuldu. Yandaş medya aynı güzel pozlar İstanbul, İzmir ve Ankara mitingleri şişerek şaşalı gösterdi. AK Parti mitingleri ele alınarak Sözcü ve Cumhuriyet gazetesi yazarları alan hesabı yaparak en fazla 350 bin kişinin katıldığını söyledi. Muharrem beyin mitinginde ise 5 milyon insan var demekten utanmadılar. Bu algı operasyonu çok başarılı bir şekilde işledi. Sayın Akşener’e oy verme eğiliminde olan seçmenin fikri değişti” şeklinde konuştu.

  • İYİ PARTİ HEYETİ BOLU'DA...
  • İYİ PARTİ HEYETİ BOLU'DA...
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.