VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

NARKOTİMLER ATTIĞINI VURUYOR

8 Eylül 2018

........................

Bolu Dağı'ndaki eğitim alanında 7 ilden gelen Narkotim ekipleri tatbikat gerçekleştirdi
 Tatbikatta, seyir halindeyken pusuya düşürülen ekip, açılan ateşe karşılık vererek saldırıdan kurtuldu ve şüphelileri etkisiz hale getirdi

Narkotik Suçlarla Mücadele Timleri tarafından BoluDağı'nda tatbikat gerçekleştirildi.  Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından BoluDağı'ndaki il emniyet müdürlüğüne ait eğitim alanında Ankara, İstanbul, Bolu, Düzce, Sakarya, Kocaeli ve Çankırı'dan gelen 40 kişilik ekibe, her türlü tehdide karşı yürütülen operasyonlarda görevlerini en iyi şekilde yapmaları ve uyuşturucu kaçakçılarına geçit vermemeleri için teorik ve uygulamalı eğitim verildi. 

İZLEYENLER HEYECANLI ANLAR YAŞADI

Eğitimin son gününde ekipler tarafından atış alanında sağanak altında eğitim tatbikatı gerçekleştirildi. Uzun ve kısa namlulu silahlarla atışların da yapıldığı tatbikatta, seyir halindeyken pusuya düşürülen ekip, açılan ateşe karşılık vererek saldırıdan kurtuldu ve şüphelileri etkisiz hale getirdi. Gerçeğini aratmayan tatbikat izleyenleri heyecanlandırdı.  

Tatbikatı, Bolu Valisi Aydın Baruş ile İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan da izledi.  Vali Baruş, daha sonra eğitim alanında incelemelerde bulunarak, alan hakkında Erdoğan'dan bilgi aldı. 

 

  • NARKOTİMLER ATTIĞINI VURUYOR
  • NARKOTİMLER ATTIĞINI VURUYOR
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.