VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

12 Haziran 2018

........................

AK Parti Bolu İl Başkanlığı, teşkilat mensuplarına iftar yemeği vermek yerine 300 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğa giyim yardımı yaptı. Geçtiğimiz yıla kadar her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeklerine, yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara yardım edebilmek adına son verildi. İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Geçen yıl itibariyle aldığımız karar neticesinde teşkilat iftarı vermeyelim bunun karşılığında yetim ve fakir fukara çocuklarımıza bayram için giyim yardımı yapalım dedik. Bu miktar geçen yıl 30 bin liraydı. Çocuklarımıza bu yardımı hediye çeki olarak veriyoruz” dedi. 

Parti yönetiminin geçen yıl aldığı karar neticesinde tüm teşkilat üyelerine verilen iftar yemeğine ayrılan para, ihtiyaç sahibi çocuklara giyecek alınarak değerlendirildi. Geçtiğimiz yıl ayrılan 30 bin lira ile yaklaşık 300 yetim ve ihtiyaç sahibine giyim yardımı yapılırken bu yardım etkinliği bu ramazanda da devam etti. İftar yemeği için ayrılan bütçe yetim ve ihtiyaç sahibi 300 çocuğa hediye çeki olarak dağıtıldı. Hediye çeklerini alan ihtiyaç sahibi çocuklar ilde bulunan herhangi bir mağazaya giderek ihtiyaçları olan giyim malzemelerini alma şansı buldu.

“GEÇEN YIL BU RAKAM 30 BİN TL’YDİ”

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, amaçlarının yetim çocukları sevindirerek onların gönlünde bir yer edinebilmek olduğunu belirtti.

Başkan Doğanay, "Bizim geleneksel olarak düzenlediğimiz teşkilat iftarımız vardı. Geçen yıl itibariyle aldığımız karar neticesinde teşkilat iftarı vermeyelim bunun karşılığında yetim ve fakir fukara çocuklarımıza bayram için giyim yardımı yapalım dedik. Bu miktar geçen yıl 30 bin liraydı. Çocuklarımıza bu yardımı hediye çeki olarak veriyoruz. Onu da herhangi bir alışveriş merkezinde çocukların giydirilmesi noktasında yardımcı oluyoruz." şeklinde konuştu.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.