VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH METİN SAHAYA İNDİ

4 Haziran 2018

....................

Ekonomi Bakan Yardımcılığı görevi nedeniyle yoğun olan programından kalan zamanlarında fırsat buldukça Bolu'ya geldiğini belirten Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, AK Parti Bolu Teşkilatlarıyla birlikte sahada çalıştıyor. 24 Haziran'da yapılacak seçimin asrın seçimi olduğuna dikkat çeken Metin, "Kim kendisini AK Partili olarak görüyorsa, kapı kapı dolarak Reis'in davasını anlatmaya zorunluluğu vardır" dedi.

24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçiminin yüz yılın seçimi olduğuna dikkat çeken Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, "24 Haziran'da Hükümet Sistemi değişikliğine gideceğiz. Bu sayede ülkemiz çok daha hızlı büyüyecek. Böyle bir dönemin başlangıcını yaşıyoruz. İşte bu yüzden güçlü yürütme, güçlü yasama diyoruz. Yani güçlü Hükümet, güçlü Meclis. Bunun için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'ye vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

"Türkiye dünyada hızla büyüyen 3. ülke"

Türkiye'nin 2018 yılı büyüme hedefinin 7'nin üzerinde olduğunu belirten Metin, "Türkiye başta ekonomi olmak üzere 16 yıllık AK Parti iktidarında her alanda 10'a katladı. Bundan sonraki yıllarda da bu yeni sistemle birlikte çok daha büyüyeceğiz. 2017 yılında Türkiye, dünyanın en hızlı büyüyen 3'ncü ülkesi oldu. IMF, Dünya Bankası ve OECD gibi kurumlar; birisi 5 defa, biri 3 biri de 2 defa Türkiye'nin büyüme oranlarını revize etmek zorunda kaldılar. Neden? Çünkü, beklemedikleri bir oranda büyümeyle karşılaştılar. Bu, milletin zaferidir. Şuanda dolar üzerinden psikolojik bir baskı oluşturmaya çalışıyorlar. Bu bir balondur. İnşallah bu balonu da milletimiz 24 Haziran'da söndürecek. Dolar üzerinde oluşturulan bir ekonomik değerlendirme anlayışı var. Dünyanın hiç bir tarafında sadece döviz üzerinden bir ekonomik değerlendirme olmaz" diye konuştu.

  • FATİH METİN SAHAYA İNDİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.