VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GEREDE'DEN GÜZEL GÖRÜNTÜLER

16 Mayıs 2018

........................

Bolu’nun Gerede ilçesinde Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı Ve Tekstil Teknolojisi öğrencileri yılsonu defilesi gerçekleştirdi. Defile göz kamaştırdı.

AİBÜ Gerede Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı ve Tekstil Teknolojisi Programları öğrencilerinin eğitim süresince hazırlamış oldukları ürünlerin sergilendiği defile 14 Mayıs günü Gerede Melih Gökçek Kültür Merkezinde sunuldu. Defileye desteklerini esirgemeyen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’a, Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka’ya, ,Geredeli İşadamları ve üst düzey yöneticilerinden Akif Allar, Ersin Turan, Mesut Karadaşlı, Atilla Çim, İrfan Akkuş’a teşekkür plaketi takdim edildi.

MÜDÜR ÖZTOPRAK DUYGULANDIRDI

ğrencilerin özveri ile hazırlandığı bu defileye ailelerin ve Geredeli misafirlerin ilgisi yoğundu. Protokolden değerli isimlerin de katıldığı defile izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bahattin Öztoprak öğrencilerin ve hocaların çalışmalarını tebrik eden bir konuşma yaparak anneler günü ile ilgili duygusal bir demeç verdi.

ANNELERE İTHAF EDİLDİ

Öğretim Görevlileri Zeynep Tuba Nursoy, Ayhan Milli, Çağdaş Özdoğan ve Hatice Horoz’un üretimden sunuma kadar öğrenciler ile birlikte yoğun emek ve özveri sarf ederek hazırladıkları bu defile, aynı zamanda annelerimize ithaf edildi. Moda Tasarımı Öğrencilerinin kendi tasarımı ve üretimlerinden oluşan defilede ilk-bahar yaz koleksiyonu, sonbahar-kış koleksiyonu, abiye giysiler, Osmanlı motiflerinden ilham alınarak modernizasyonu yapılan giysiler ve defile sonunda sahne alan gelinlikten oluşan yaklaşık 180 ürün sergilendi.

  • GEREDE'DEN GÜZEL GÖRÜNTÜLER
  • GEREDE'DEN GÜZEL GÖRÜNTÜLER
  • GEREDE'DEN GÜZEL GÖRÜNTÜLER
  • GEREDE'DEN GÜZEL GÖRÜNTÜLER
  • GEREDE'DEN GÜZEL GÖRÜNTÜLER
  • GEREDE'DEN GÜZEL GÖRÜNTÜLER
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.