VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER 18 NİSAN ÇARŞAMBA

18 Nisan 2018

.........................................

Dörtdivan ilçesi Aşağıdüver köyü halkından, Ayhan ÇİMEN, Nezife YÜCEL, Fatima YÜCEL ve Huri ÇELİKASLAN’ın babaları, Esma ÇİMEN’in kayınpederi Mehmet Ali ÇİMEN, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Dörtdivan ilçesi Aşağıdüver köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Cenaze için saat 11:00’de Sağlık mahallesindeki evinin önünden araç kaldırılacaktır.

Borazanlar mahallesi halkından, (merhum) Rıza ve Zehra KÖROĞLU’nun kızları, Nihal GÜNDÜZ ve Feray OTURAK’ın anneleri, İpek, Deniz ve Mira’nın anneanneleri, Kemal KÖROĞLU ve Nezaket KARAKAŞ’ın kardeşi, SSK eski hemşirelerinden İfakat TAN, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Borazanlar caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Borazanlar mezarlığına defnedilecektir.

Dereceören köyü halkından, (merhum) Rafet, (merhum) Sezai, Cevdet BAYRAM ve Aysel YILMAZ’ın anneleri, Memnune, Necla, (merhume) Mükerrem BAYRAM ve Mehmet YILMAZ’ın kayınvalidesi Emine BAYRAM, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Dereceören köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Çobankaya köyü halkından, İstanbul’da ikamet eden Nazile KILIÇ’ın eşi Mehmet KILIÇ, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çobankaya köyü Cuma camiisinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Kayseller mahalle mezarlığına defnedilecektir.

Yolçatı köyü halkından (merhum) Mehmet KOĞU’nun eşi, Sevgi YILDIRIM, Sevda ÜTKÜ ve (merhum) Murat KOĞU’nun anneleri, Ufuk KOĞU’nun babaannesi, Gülizar KOĞU’nun kayınvalidesi Resmiye KOĞU, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yolçatı köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.