VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN, MUDURNU YOLUNU KAPATTI

14 Nisan 2018

.................................................

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan partisinin Bolu il ve merkez ilçe örgütleri ile birlikte, Topardıç mevkiinde yol kapatma eylemi yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve beraberindeki partililer, Bolu-Mudurnu yolunun yapımının bitirilmemesini gerekçe göstererek Topardıç mevkiinde yolun ortasına oturarak yol kapatma eylemi yaptı.

CHP’lilerin eylemi esnasında, jandarma ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. 20 dakika süren eylemde açıklamalarda bulunan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, yolun 15 – 16 yıldır tamamlanamadığını söyledi.

“EN AZ 15 KEZ SÖZ VERİLDİ”

Özcan, eylem esnasında yaptığı açıklamada yolun yapılması için en az 15 kez söz verildiğini söyleyerek, “Bugün Bolu-Mudurnu karayolunu trafiğe kapattık. Bunun bir hukuki ya da cezai sorumluluğu olacaksa öncelikle Bolu milletvekili olarak sorumluluğu benimdir. Biz bu eylemi yapmak zorunda kaldık. Burada trafiği kesmek zorunda kaldık. Bu yolu kapatmak zorunda kaldık. Sebebi de, 15-16 yıldır AK Parti hükümetleri döneminde sürekli olarak bu yolun yapılacağına dair sözler veriliyor. En az 15 kez söz verildi. AK Parti milletvekilleri sadece son 1 yıl içerisinde buraya gelip 10 kez müjde verdiler. Ama bu yolda herhangi bir ilerleme yok. Tam tersi her geçen gün de bakımsızlıktan dolayı bu yol eziyet haline dönüyor. Virajlardan, kaplamaların bakımsızlığından bu yoldan geçen insanlar saatlerce kendine gelemiyor. Burası 50 kilometrelik bir yol” ifadelerini kullandı.

“YOLUN SORUMLULUĞU KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NE AİTTİR”

Özcan, açıklamalarının devamında yolun sorumluluğunun Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ait olduğunu belirterek, “Soruyoruz, niye bu yol ilerlemiyor? Tünel yapılmıyor bu yol üzerine Viyadük yapılmıyor? Neden yapılmıyor? Geciktirecek bir unsur da yok. Neden 15 yıldır Bolululara Mudurnululara söz veriyorsunuz da, bu yolu yapacağız diyorsun da yapmıyorsun? Biz bunun cevabını arıyoruz. Çok sıkıştıklarında da diyorlar ki, Mudurnu Belediyesi CHP’de. Mudurnu Belediyesine niye hesap sormuyorsunuz diyorlar. Vatandaşlarımız iyi bilsin, Mudurnu ilçe merkezinin içindeki yolların sorumluluğu belediyeye ait. Ancak şu anda bulunduğumuz yolun sorumluluğu Karayolları Genel Müdürlüğüne aittir. Bakımını, onarımını onlar yapmak zorunda. Karayolları Genel Müdürlüğü de Mudurnu Belediyesine bağlı değil. AK Parti hükümetine bağlı bir kuruluş. Ulaştırma Bakanlığına bağlı. Bizim yıllardır Ulaştırma Bakan Yardımcımız var. Nerede Yüksel Coşkunyürek? Ali Ercoşkun 15 günde bir buraya geliyor. Bu yol üzerinde bir tane iş makinesini yanına alıp şov yapıyor, müjde veriyor. Yol niye ilerlemiyor? İşte biz gelinen noktada bu eylemi bunlar yüzünden yapıyoruz. Düzce’den Abant’a, direkt yol açılıyor. Bitmek üzere yol. Ama 15 yıldır şu yolda bir santim ilerleme yok. İsyan ediyoruz, Bolulular ve Mudurnulular olarak. Sadece sıkıntılı olan bu yol değil. Kıbrıscık, Seben’e baktığınızda, köy yollarına baktığınızda, aynı sıkıntıları yaşıyoruz. Hemen yanımızda Sakarya var. Sakarya’nın yol ağının çok daha bakımlı olduğunu görüyorsunuz. Düzce’yi ziyaret ettiğinizde yol ağının çok daha iyi olduğunu görüyorsunuz. Mudurnuluların ne suçu var? Mudurnulular AKP’ye gereğinden fazla oy veriyor zaten. AKP kurulduğundan beri Mudurnu’da açık ara birinci parti oluyor. Peki daha ne yapacak Mudurnulular size şu yolun yapılması için” dedi.

“OTOBANI KAPATACAĞIZ”

Eylemlerinin devam edeceğini belirten Özcan, gerekenin yapılmaması halinde otobanı kapatacaklarını duyurarak, “Biz bugün bu eylemi yapıp bırakmayacağız. Önümüzdeki süreçte bu yollarla ilgili iktidar partisi yetkilileri adım atmazsa o zaman otobanı kapatacağız. O zaman bütün Türkiye değil bütün dünya duyacak bu rezilliği” ifadelerini kullandı.

 

  • ÖZCAN, MUDURNU YOLUNU KAPATTI
  • ÖZCAN, MUDURNU YOLUNU KAPATTI
  • ÖZCAN, MUDURNU YOLUNU KAPATTI
  • ÖZCAN, MUDURNU YOLUNU KAPATTI
8 yorum yapılmış
  • aydn
    15 Nisan 2018 • 23:46
    otobanı kapatırsanız bütün tırları göreve çağırıyorum kanunsuz ve hukuksuz yaotıkları eylemlerdede emniyeti ve hukuku göreve çağırıyorum
  • akpartili
    16 Nisan 2018 • 00:38
    adansın sen tanju...helal olsun belediye başkanlığı için söz oyum sana
  • kurt
    15 Nisan 2018 • 08:54
    zaten hep oturuyorsunuz vatan millet için bişey yaptığınız bugüne kadar görülmedi eyy chp
  • mert
    15 Nisan 2018 • 11:05
    hep oturun zaten. bu ülke için ayağa kalktığınızı hiç görmedik..
  • fenasi
    15 Nisan 2018 • 11:09
    ya oturun ya boş boş yürüyün. bi faydanızı göremedik şimdiye kadar
  • TimurEraslan
    15 Nisan 2018 • 11:56
    Sayın Tanju Özcan ın bu duyarlı ve dik duruşunu seviyoruz bu yoldan bugün geçtim aracımın çip olmasına rağmen her tarafım ağrıdı bu yolu en kısa zamanda yapın.
  • 15 Nisan 2018 • 12:21
    ......
  • Koylu
    15 Nisan 2018 • 13:04
    Akp nin bakmasi icin Suriyeli olmak lazim turkiyede akp lı değilsen otekisin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.