VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HİLTON'DA BİRİNCİ YIL COŞKUSU

26 Mart 2018

.........................

Bolu D-100 karayolu Paşaköy Kavşağı’nda bir yıl önce hizmete giren kentin en büyük ve uluslararası ilk otel markası olan Hampton by Hilton 1. yılını özel bir etkinlik ile kutladı.

İşadamı ve Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı tarafından hizmete açılan Hampton by Hilton,  hizmet vermeye başladığı günden bu yana sektörün zirvesindeki yerini koruyor. Hampton by Hilton Bolu, 150 odası, 1000 metrekarelik etkinlik alanı ile bugüne kadar Türkiye'nin dört bir yanından yüzlerce konuğu ağırladı.

“BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUZ”

Hizmete girdiği günden bu yana kongre, toplantı ve etkinlik sektörü çerçevesinde büyük işler yapan otelin birinci yıl kutlamalarında konuşma yapan Hampton by Hilton Bolu Genel müdürü Ömer Songur "Bir yıldır Bolu'da yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlerimize ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Misafirlerimizin güler yüzle, mutlu bir şekilde otelimizden ayrılmaları bizi ayrıca mutlu ediyor. Böyle kaliteli bir hizmeti misafirlerimize sunarak misafirlerimizin memnuniyetini sağlayan tüm personelimize teşekkür ediyor, birlikte daha uzun yıllar geçirmeyi diliyorum" dedi

  • HİLTON'DA BİRİNCİ YIL COŞKUSU
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.