VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HEYELAN HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

14 Aralık 2017

.......................

Bolu’nun Göynük ilçesine bağlı Himmetoğlu Köyü’nde iki gün önce  meydana gelen ve hasar gören 5 evin boşaltıldığı bölgeye gelen Bolu AFAD ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri çalışmalara başladı. Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, heyelanın neden kaynaklandığı konusunda henüz kesin bir bilginin olmadığını belirtti.

Ekiplerin bölgede hasar tespitine yönelik çalışmalara başladığını anlatan Kazan, heyelan nedeniyle mağdur olanlara gerekli yardımların yapılacağını kaydetti. Köy sakinlerinden Fuat Kaya ise heyelanın ardından bölgeye kaymakam ve AFAD ekibinin geldiğini belirterek, “Heyelan ile ilgili rapor tutuldu. Bugün de hasar tespit çalışmasına başlandı. Gördüğünüz gibi evin hali içler açısı. Allah'tan can kaybı olmadı. Ailem evde değildi. Zamanında fark ettiler” diye konuştu.

En büyük hasarın babasının evinde olduğunu söyleyen Kaya, "Bizim ev göçtüğü için diğer evlerin zarar görmesini engelledi. Öbür evlerde de çatlaklar mevcut. En ağır zararı şu anda babamın evi gördü. Şuan için 4 ya da 5 evde çatlaklar var." ifadelerini kullandı.

HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Öte yandan heyelan bölgesi drone ile havadan görüntülendi. Göynük ilçesine bağlı Himmetoğlu Köyü’nde dün, sağanak ve kar sularının erimesi nedeniyle meydana gelen toprak kayması sonucu hasar gören 5 ev boşaltılmış, yetkililer bölgede incelemelerde bulunmuştu.

  • HEYELAN HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ
  • HEYELAN HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ
  • HEYELAN HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ
  • HEYELAN HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ
  • HEYELAN HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.