METİN YILMAZ'IN ACI GÜNÜ

......................

METİN YILMAZ'IN ACI GÜNÜ
Paylaş
A-A+ Paylaş

Ak Parti Bolu eski Milletvekili ve eski Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz’ın babası hayatını kaybetti.

Ak Parti Bolu eski Milletveki ve bir dönem Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılığı görevi yapan Metin Yılmaz’ın emekli öğretmen olan babası İbrahim Yılmaz hakkın rahmetine kavuştu. İbrahim Yılmaz’ın cenazesi ikindi namazına müteakip Aşağı Çivril Mahallesi Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Çivril Mahallesi köy mezarlığında defnedildi.

Cenaze namazına Bolu Valisi Aydın Baruş, AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, siyasiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

1 yorum yapılmış

  • AliRzaDoan (8 yıl önce)
    Mekanı cennet olsun mevlam kederli ailesine ve dostlarına sabırlar eylesin sayın Metin bey kardeşimize
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.