VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 26 AĞUSTOS CUMARTESİ

26 Ağustos 2017

.....................

1- Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Boludağı Bakacak Köyü halkından, Merhum Ali PERÇİN'in eşi, Hasan ve Yaşar PERÇİN'in anneleri; Fatma PERÇİN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kaynaşlı İlçesi Boludağı Bakacak Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecktir.

2-Mengen İlçesi Arak Köyü halkından, Fuat KILINÇ'ın annesi, Sevgi KILINÇ'ın kayınvalidesi, Faruk ve Yasemin KILINÇ'ın babaannesi; Nezaket KILINÇ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Mengen İlçesi Arak Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

3- Sebenardı Köyü halkından, Necati KAYA'nın eşi, İbrahim, Mustafa, Fahri KAYA, Hatice TEKİNALP, Aysel ŞAHİN ve Nermin ERDOĞAN'ın yengeleri, Saadet AKBAŞ, Sıdıka GÜN'ün kardeşi; Emine KAYA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Sebenardı Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

4- Karaçayır Mahallesi halkından, Merhum İsmail ve Lütfiye KARAKAŞ'ın oğlu, Nezihe KARAKAŞ'ın eşi, Merhum Feyza YANALİOĞLU ve Yasemin İYİGÜN'ün babaları, Mustafa İYİGÜN ve Aydan YANALİOĞLU'nun kayınpederi, Bersun, Efe İYİGÜN ve Tutku YANALİOĞLU'nun dedeleri, Ali KARAKAŞ, Emine DAĞ ve Asuman ALAGÜN'ün abisi; Nazım KARAKAŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Borazanlar Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.