BAŞKAN YILMAZ'DAN 3. DÖNEM AÇIKLAMASI

............................

BAŞKAN YILMAZ'DAN 3. DÖNEM AÇIKLAMASI
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’un, “3. dönem kuralını dolduran kim olursa olsun görev süresi biter. Örneğin bu bir Belediye Başkanı ise onun da görev süresi dolmuş olur” şeklinde açıklamalarına üstü kapalı isim vermeden cevap verdi. 

Köroğlu Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, iktidar partisinde görev yapan insanların şaibeden uzak kalması gerektiğini söyledi. Yılmaz, “Makamını kendine gelir kaynağı olarak kullanacak adamlar tamamını temizlemek durumundayız. Vicdanen kul hakkına girmeyecek adamların bu görevleri yapması lazım. Benim üçüncü dönemim bitecek. Anamdan Belediye Başkanı olarak doğmadım. 15 yıl belediye başkanlığı yapmak herkese nasip olmaz. Bana bu kadar nasip olduktan sonra bundan sonra olmasam ne olur olsam ne olur. Ama heyecan yoksa zaten yük olurum. Ben onun için çok defalarda şunu söylemiştim. Belediye başkanı olmak için belediye başkan adayı olmayı aşağılık sayarım demiştim. Tayyip Bey benim kadar böyle hattı aşan tarzda değil de çok düzgün şekilde söylüyor bunu. Yani belediye başkanı olmak için her türlü çamur atacaksın, her türlü fırıldağı çevireceksin, her türlü raporu hazırlayıp bir yere göndereceksin ve ondan sonrada belediye başkanı olacaksın. Sen fırıldakla belediye başkanı olursan fırıldaklıktan başka bir şey yapmazsın burada. Buradaysa fırıldaklık yapmayacak vatandaşına hizmet edecek makamlar olduğunu unutmamalıyız. Benim dilim sivri, onun için kimseye minnetim hiç olmamıştır. Cumhurbaşkanımızın ifadelerinin sonuna kadar arkasındayım” dedi. 

“EN FAZLA ŞİKAYET EDİLEN BAŞKAN BENİM”

“Bu konuda yaptığı bütün çalışmalar, tek tek hem Ankara’daki bürokratlar tarafından, hem mahkemeler tarafından didik didik incelenen tek adam varsa Türkiye’de benim. En fazla şikâyet edilen, en fazla incelenen rapor tutulan en fazla mahkemeye çıkan benim. Bütün buna rağmen vatandaş ne diyor? Belediye inşaatından altın çıkarttı götürdü diyor mu? Bu konuda en temiz en net olmasına rağmen bu kadar şaibe varmış gibi benim üzerimde raporlar tutuluyor mu? O zaman çok dik düzgün olmana rağmen siyasetle uğraştığın için senin aleyhinde laflar ediliyor, bir de sen kamu ihalelerine girersen, bu ilişkilerini gücünü parasal işler için kullanırsan bunun anlatılır tarafı olmaz.” .

 

 

3 yorum yapılmış

  • YUSUFARAN (8 yıl önce)
    Sayın alaattin Yilmaz beyin şimdiye kadar doluya ne işler yaptıysa allah razı olsun derim ama bir şeyin hesabını bu dünyada vermez işe hakkimi helal etmiyom babadan kalma 720 mk293 mi bizden kopardıyerine yerde vermedi başkalarını 3mk 10 mi 20mk istimlak yapıyor bizden aldığı yerleri onlara taksim yapıyor BU OLAY gerçek adalete kimseye diyecek lafım yok ahirette goruşuruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Berkay (8 yıl önce)
    Sayın vekilimiz haddini aşmamıştır. Onun adına böyle bir haber yaparak siz haddinizi aşıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • HseyinMtevellioglu (8 yıl önce)
    Bolunun genelinde inşaat sektörü yerleşim paliyetleri var yol kaldırım alt yapılarına belediye hizmet yapıyor ama bolu halkı yöneticilerin yanında olmuyor bencil sorun şikayet önerilerini yöneticilerle paylaşmayıp kulaktan dolma fisıltılarla kısır döngü içindeler yoapılan işlerde denetim takip yok bunu görüyoruz buradada yük başkana yükleniyor.
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.