VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CİNAYETİN KATİL ZANLISI YAKALANDI

26 Temmuz 2017

...........................

Bolu’nun Dörtdivan ilçesinde kümes bakıcısı olarak çalışan 36 yaşındaki Hasan Mitili’nin evinde tüfekle vurularak öldürülmesinin ardından katil zanlısını yakalamak için çalışma başlatan polis şahsı Kahramanmaraş’ta yakaladı. Hasan Mitili’nin katil zanlısının 35 yaşındaki kayınçosu Hasan Adıyaman olduğu ifade edildi.

Edinilen bilgiye göre, Bolu’nun Dörtdivan ilçesinde bulunan entegre kümes işletmesinde bakıcı olarak çalışan Hasan Mitili isimli şahıs sabah saatlerinde kaldığı lojmanda çenesinden tüfekle vurularak öldürüldü. Silah sesini duyan komşuları tarafından evinin kapısında ölmüş halde bularak durumu polis ekiplerine haber verdiler. İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ve Olay Yeri İnceleme ekipleri cinayetin işlendiği yerde Cumhuriyet Savcısı’nın gözetiminde incelemelerde bulundu.

ASAYİŞ EKİPLERİNİN ÇALIŞMASI SONUÇ VERDİ

www.ozgurbolu.com haber merkezinin edindiği bilgiye göre,  cinayet sonrasında Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi cinayet masası ekipleri cinayeti aydınlatmak için çalışma başlattı. Cinayeti işlediği iddia edilen Hasan Mitili’nin kayınçosu 35 yaşındaki Hasan Adıyaman Kahramanmaraş’ta yakalanarak Bolu’ya getirildi. Adıyaman’ın Bolu Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadesinini ardından adliyeye sevk edileceği ifade edildi. Hasan Mitili ve Hasan Adıyaman arasında bir süreden bu yana aile içi tartışmalar yaşandığı belirtildi. 

3 yorum yapılmış
  • Dortdivanli
    25 Temmuz 2017 • 23:57
    Valla bu ölen midesiz herif kayincosunun karisini kacirmis ve bi muddet sonra ailesinin yanina yollamis yani hevesini alinca kayincoda suc yok yani gerekeni yapmış
  • CANISIakn
    26 Temmuz 2017 • 00:31
    Ne yazıkki 2013aralıkta bıçaklanarak öldürülen 35 yaşındakiakın yamanın katili hala yakalanmadan bu nasıl yakalanmış hayret diyorum demekki polis isterse yakalarmış bizim katil İSMAİL ALTINTOP inşallah biz yakalayacağız az kaldı
  • Zzxxxxx
    26 Temmuz 2017 • 07:50
    Polis yakalamamış kendisi teslim oldu. Allah yardım etsin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.