VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİNLERCE KİŞİ DARBEYE MEYDAN OKUDU

16 Temmuz 2017

...................

Bolu’da düzenlenen Milli Birlik ve Beraberlik yürüyüşüne katılan binlerce vatandaş, hain darbe girişimini ve FETÖ’yü protesto etti.

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi bir grup asker tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde yapılan hain darbe girişiminin yıldönümünde Bolu’da düzenlenen Milli Birlik ve Beraberlik yürüyüşüne on binlerce vatandaş ellerinde Türk bayraklarıyla katıldı. Kent Meydanı’nda bir araya gelen vatandaşlar, İzzet Baysal Caddesi boyunca yürüyerek Demokrasi Meydanı’na geldi. Ellerinde Türk bayraklarıyla Fetullah Gülen aleyhine sloganlar atarak, Demokrasi Meydanı’na gelen vatandaşlar düzenlenen programın ardından demokrasi nöbeti tuttu.

YÜRÜYÜŞE KİMLER KATILDI

Düzenlenen yürüyüşe Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Tugay Komutanı Piyade Kurmay Albay Muammer Alper, Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, CHP İl Başkanı Kazım Karsu ve MHP İl Başkanı Adem Evcil, sivil toplum kuruluşları, kamu, kurum ve kuruşların müdürleri katıldı.

  • BİNLERCE KİŞİ DARBEYE MEYDAN OKUDU
  • BİNLERCE KİŞİ DARBEYE MEYDAN OKUDU
  • BİNLERCE KİŞİ DARBEYE MEYDAN OKUDU
  • BİNLERCE KİŞİ DARBEYE MEYDAN OKUDU
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.