VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN YILMAZ'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

26 Haziran 2017

...................................

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “AK Parti bana 3 dönemdir Belediye Başkanlığı görevini veriyor. Bundan sonra vereceği her görevi kabul ederim. Görev verilmezse de hakkımı helal ederim ve kenara çekilirim” dedi. Yılmaz ayrıca, “Belediyeye çok talip olacaktır, olması da normaldir” diye konuştu.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Ramazan Bayramı Gazetesi'nde BGC Başkanı Bülent Velioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mutlu Yuca ve Faruk Çidem’in sorularını yanıtlayan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, önümüzdeki süreçle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. 3 dönemden bu yana Belediye Başkanı olarak görev yapan Yılmaz, partisinin kendisine verdiği 3 dönemlik Belediye Başkanlığı’nın büyük bir onur olduğunu ve Bolu halkının da kendisini 3 dönemdir kabul etmesinden dolayı gurur duyduğunu söyledi. 

“BU HALKA NE YAPSAK AZ”

Yılmaz,  “15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında görmüş olduğumuz Bolu halkına gece gündüz uyumadan bu projelerin iki mislini yapsak hakkımızı helal ettiremeyiz. Üstelik de siyaseten CHP’nin kalesi olarak bilinen bir yerde 3 dönem benim başkan olmamı bu halk seçiyorsa böyle bir onur kolay bulunmaz. Ben bana verilen görevi partim ve halkım adına sonuna kadar yapmak gayretinde olan birisiyim” şeklinde konuştu.

“HAKKIMI HELAL EDER…”

Bolu Belediye Başkanlığı görevini 3 dönemdir devam ettiren Alaaddin Yılmaz, önümüzdeki süreçte siyasi hayatına ne şekilde devam edeceğine yönelik olarak, “AK Parti bana 3 dönemdir Belediye Başkanlığı’nı veriyor. Bundan sonra vereceği her görevi kabul ederim, görev vermezse de hakkımı helal eder ve kenara çekilirim” dedi.

“TERCİHİM OLURSA YİNE BELEDİYE BAŞKANI OLURUM”

Partisinin vereceği her görevi kabul edeceğini ama milletvekilliği ile belediye başkanlığı arasında bir tercih yapmasının istemesi durumunda tercihini belediye başkanlığından yana kullanacağını belirten Yılmaz şunları kaydetti:

“Ben belediye başkanı olmak için belediye başkanı adayı olmayı, milletvekili olmak için milletvekili adayı olmayı aşağılık sayarım demiştim. Eğer milletime verecek birşeyim yoksa milletvekili olmak günahtır. Onun için belediye başkanlığını tercih edip burada bütün gücümle çalıştım. Birikimim bu yönde. Yaptığım herşey karşı çıktılar. Çünkü onlar günü yaşıyor biz ise geleceği planlıyoruz. Ama şunu söyleyebilirim, AK Parti “seninle bundan sonra çalışmayacağız” derse, ‘Allah sizden razı olsun, hakkımı helal ediyorum’ derim. Derlerse ki, ‘belediye başkanı olarak 1 dönem daha yap’, o zaman partimin vereceği göreve sonuna kadar sadık kalırım. Benim kimseden bugüne kadar özel bir talebim olmadı bundan sonra da olmaz. Bana ‘belediye başkanlığını arzu eder misin’ derlerse ‘hayır’ demem. Belediye başkanlığı ile milletvekilliği arasındaki tercihimi sorarlarsa o tercihimi de belediye başkanlığından kullanırım. Çünkü daha bitmeyen şeyleri bitirmek için. Ama yeni bir heyecan yeni bir güç gelsin derlerse emrinde çalışırım, yardımcı olurum. Milletvekili ol derlerse ona da hayır demem.”

“BELEDİYEYE ÇOK TALİP OLACAKTIR”

AK Parti’de Bolu Belediye Başkanlığı için hareketlilik başladığını ve bunun da doğal olduğunu belirten Başkan Yılmaz şunları söyledi:

“Ak Parti’de belediye başkan adaylığı için şu an epeyce hareketlilik başlamış durumda. Bu gayet doğal, çünkü böyle bir şey yoksa bir sıkıntı var demektir. Alaaddin Yılmaz belediye başkanı olduğu durumda bütün gelirleri yüzde 95’i personele giden bir belediye vardı. Şimdi ise yüzde 12’ye düştü. O zaman bir araba alabilmek için Kayseri belediyesine gidip yalvarmıştım. Bugün, kendi büyüklüğünde Türkiye’nin en güçlü belediye başkanlığı burası. Buraya talip olmak istemeyen varsa bir zaaf var demektir. Talip olacak çok insan olacaktır. Benim en güçlü olduğum dönemlerde karşıma aday çıktı. Şu an aday çıkması kadar doğal bir şey olmaz. Yeter ki doldursunlar ve ilave etsinler. Aday konusunda bana sorarlarsa eğer, benim söyleyeceğim laflar olacaktır. Bana bugüne kadar bir çok konu soruldu. Benim dediğim yapıldı anlamında demiyorum. Bundan sonra da bana sorulabilir. Ben de gereken cevabı veririm.”

6 yorum yapılmış
  • Sedat
    26 Haziran 2017 • 07:09
    Sana görevi ak parti değil halk veriyor ve artik bu görevi sana vermeyecek emin ol
  • misafir
    26 Haziran 2017 • 13:37
    noksan kalan boş k.. lermi kaldı
  • artkyeter
    27 Haziran 2017 • 01:13
    artık yeter bence emekli olmanın vakti geldi, yeni beyinlere yol verin boluyu köye çevirdiniz güle güle...
  • Nallihanli
    27 Haziran 2017 • 04:44
    Her zaman desteğimiz seninle
  • haydar
    27 Haziran 2017 • 11:12
    sn.baskan artık yeter yeni beyinlere aktif dinamik girişimci baskanlara yolver boluyu resmen ankaza cevirdin
  • krolu
    28 Haziran 2017 • 05:06
    ak parti aynı kişileri aday yaparsa avucunu yalar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.