VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÖYNÜK'TE SEL FELAKETİ

8 Haziran 2017

....................

Bolu’nun Göynük ilçesinde yoğun yağmur yağışı sonrasında ilçe merkezinde sel meydana geldi. Belediye Başkanı Kemal Kazan, “Selde malları zarar gören vatandaşlarımızın yaraları en kısa sürede sarılacak” dedi.

Göynük’te sabah saatlerinde başlayan ve öğleye saatlerinde şiddetini arttıran yağmur yağışı sonrasında ilçe merkezinde sel meydana geldi. Selde çok sayıda ev ve işyeri hasar gördü. Bölgeye AFAD, DSİ, Kara Yolları ve SEDAŞ ekipleri sevk edildi.

“YARALAR EN KISA SÜREDE SARILACAK”

Yaşanan selle ilgili facebook sayfasından açıklama yapan Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, “Şiddetli yağış nedeniyle sel oluşmuş, bazı cadde ve sokaklarımızda içme suyu, kanalizasyon hatlarında, yollarda, bazı sokaklarda, malesef bazı ev ve iş yerlerinde hasara neden olmuştur. Zarar gören vatandaşlarımızın yaraları kısa sürede sarılacaktır. Olayın ilk anından itibaren gecesini gündüzüne katarak büyük özveriyle çalışan personelimi tebrik ediyorum. Sizinle gurur duyuyorum. Ayrıca bu olayda bizleri yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen, başta Taraklı Belediye Başkanım Tacettin ÖZKARAMAN ve ekibine, ilçemiz kaymakam vekili ve Mudurnu kaymakamı sayın Efecan ŞAHİN beye, AFAD, DSİ,TCK, SEDAŞ ekiplerine ve tüm kurum ve kuruluşlara, her zaman tüm ekipmanıyla yardımımıza koşan Engin ARIĞ kardeşime, iş makinesi ile yardım eden Erdal İŞCAN ve uzaktan yakından arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulunanlara teşekkür ediyorum. Hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

  • GÖYNÜK'TE SEL FELAKETİ
  • GÖYNÜK'TE SEL FELAKETİ
  • GÖYNÜK'TE SEL FELAKETİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.