VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

54 KİŞİ HAKKINDA İDDİANAME HAZIRLANDI

3 Mayıs 2017

....................

Düzce'de, aralarında Bolu Dağı'ndaki 'İsmail'in Yeri' adlı et lokantasının sahibi İsmail Çolak ile Düzce Sanayici ve İşadamları Derneği (DÜSİAD) Başkanı Eyüp Çakır'ın da bulunduğu 54 kişi hakkında, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hazırlanan iddianame mahkemeye gönderildi.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, FETÖ/PDY'nin işadamları ve şirketlere yönelik yapılanmasıyla ilgili yürütülen soruşturması tamamlandı. Örgüt ile bağlantısı tespit edilen 11'i firari 43'ü tutuklu 54 kişi hakkında hazırlanan 600 sayfalık iddianame Düzce 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. İddianamede, soruşturma kapsamında kapatılan Bolu Dağı'daki ünlü et lokantasının sahibi İsmail Çolak ile DÜSİAD Başkanı Eyüp Çakır, firari şüpheliler arasında yer aldı.

AKRABALARI ADINA HESAP AÇILMIŞ

Şüphelilerin, örgüte finansman desteği sağladığı, Bank Asya'da kendileri ve akrabaları adına çok sayıda katılım hesabı açtıkları, toplamda 6 milyon lira parayı bankayı kurtarmak için Bank Asya'ya yatırdıkları belirtildi. Öte yandan şüphelilerden bazılarının mal varlıklarını yanlarında çalışan güvendikleri kişilere devir ettikleri iddianamede yer aldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.