BAHÇELİ'YE KÖROĞLU HEYKELİ HEDİYE EDİLDİ

.....................

BAHÇELİ'YE KÖROĞLU HEYKELİ HEDİYE EDİLDİ
Paylaş
A-A+ Paylaş

MHP Bolu İl Başkanı Adem Evcil, partisinin grup toplantısı sonrasında Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye Köroğlu heykeli hediye ederken, Bahçeli hediye karşısında çok mutlu oldu. Genel Başkan, “Köroğlu değiliz ama Ayvazın kendisiyiz” sözleri salondan büyük alkış aldı. Ayvaz, tarihte Köroğlu'nun en yakın arkadaşı olarak bilinir.

MHP İl Başkanı Adem Evcil, Bolu’daki referandum sonuçlarını MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye aktarırken, Bolu ve ilçelerinin tamamından evet oyu çıkması Bahçeli’yi mutlu etti. Evcil, üzerinde, "Burası Türk yurdu, mert dayanır namert kaçar" yazan Köroğlu heykelini grup toplantısı sonrasında Devlet Bahçeli’ye hediye etti. Bahçeli hediyeyi aldıktan sonra, “Köroğlu değiliz ama ayvazın kendisiyiz” sözleriyle gülümsedi. Bahçeli’nin bu sözleri milletvekilleri tarafından alkışlandı. 

 

Haber Fotoğrafları
BAHÇELİ'YE KÖROĞLU HEYKELİ HEDİYE EDİLDİ
BAHÇELİ'YE KÖROĞLU HEYKELİ HEDİYE EDİLDİ
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.