VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FETÖ'NÜN EN TEHLİKELİLERİ, HUSUSİLER...

21 Ocak 2017

.....................

Ülkenin kılcal damarlarına kadar sızmış olan Fethullahçı Terör Örgütü üyeleri teker teker yakalanıp cezalandırılırken, asıl tehlikenin örgütle bugüne kadar hiç bağı olmamış gibi gösterilen ‘Hususi’ler olduğu ortaya çıktı.

Adını ilk kez Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur'dan 15 Temmuz darbe girişiminden 3 ay önce duyduğumuz Hususiler, FETÖ'nün en tehlikeli ekibi olarak adlandırılıyor.

Bugüne kadar örgütün diğer elemanlarıyla hiçbir bağ kurmamış, örgütün okullarında okumamış, Bank Asya ile çalışmamış olan ‘Hususiler‘in tek bağlantı noktası terör örgütü lideri Fethullah Gülen. Türkiye'de hala açığa çıkarılamamış olan ‘Hususiler‘in sayısı ise azımsanamayacak derecede. Alt elemanlarıyla birlikte 4-5 bin kişi olan Hususiler için diğer örgüt elemanlarına yasak olan herşey serbest bırakılmış. Özellikle mühendis ve ilahiyat kökenlilerden oluşan ‘Hususiler‘ için zina, içki gibi her türlü yasak Fethullah Gülen tarafından serbest sayılıyor. TSK, MİT, yargı ve emniyette görev yapan örgütün gizli elemanlarının aylık gelirlerinin ise 100 bin TL civarında olduğu iddia ediliyor.

HALA İÇİMİZDELER VE GÖREVDELER...

Örgütün en gizli ve tehlikeli elemanları Hususi'ler hala aramızda ve örgüt adına görevlerine devam ediyorlar. Fethullah Gülen tarafından özellikle bulundukları illerden ayrılmamaları istenen üst düzey örgüt elemanları tehlike saçmaya devam ediyorlar. Örgüt lideri terörist Fethullah Gülen ve diğer üst düzey FETÖ üyesi elemanların özel önem verdiği Bolu'daki Hususi'ler ise merak ediliyor.

Kaynak - www.boludantaraf.com

3 yorum yapılmış
  • Halukbasoglu
    22 Ocak 2017 • 04:06
    Kimlerin 9ldugunu merak eden var ise soyle etrafina baksin ve hukumete yakin gorunup herseye direten ahkam kesen siyasiler e iyi bakinca gorunur gecmisi bunlarla birlikte olan goz boyamak icin radikal isler yapar gibi gorunen kisiler 3 ay sonra zaten su yuzune cikacak
  • mert
    23 Ocak 2017 • 00:11
    Size katiliyorum halukbasoglu ...masum insanlari suclayacaginiza en bastakilere bakin onlari deşifre edin
  • badat
    23 Ocak 2017 • 00:18
    İnşallah Allah büyük
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.