VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AÇ KURTLAR KÖYE İNDİ, KÖYLÜ EVDEN ÇIKAMIYOR

5 Ocak 2017

......................

Bolu’da yoğun kar yağışı ve soğuklarla birlikte yiyecek bulmakta zorlanan aç kurtlar, şehir merkezine kadar indi. Fasıl Köyü'ne kadar inen aç kurt sürüsü, köy  sakinlerinden Nurettin Usta’ya ait bahçeye çitlerin arasından girerek kangal köpeğine saldırdı. Kangal köpeğini  tamamen parçalayan aç kurtlar geriye sadece köpeğin tasmasını bıraktı.

Edinilen bilgiye göre, Yılbaşı gecesi yaşanan olayı anlatan Nurettin Usta (52) sabah kalktıklarında köpeğin olmadığını her yerin kan  olduğunu söyledi. Yabani hayvan saldırılarına karşı korktuklarını aktaran Usta, kanunlar yasakladığı için silah taşıyamadıklarını bu nedenle yabani hayvan saldırılarına açık olduklarını ifade etti.

"DIŞARI ÇIKMAYA KORKUYORUZ"

Dağlarda yiyecek bulamayan kurt sürüsünün yerleşim alanlarına inerek yiyecek aradığını belirten Fahrettin Usta, bu durumdan oldukça endişeli olduklarını ve, kurtların aç kalmalarından dolayı şehre kadar geldiklerini ifade ederek gece saatlerinde dışarı çıkmaktan korktuklarını belirtti.

  Fasıl Köyü'nde 1, Bakırlı Köyü'nde 2, Çömlekçiler Köyü'nde 1 olmak üzere toplam 4 tane evcil köpeği, dağdan inen kurt sürüsünün yediği bilgisini veren Nurettin Usta’nın oğlu Fahrettin Usta (32) ise yetkililere çağrıda bulundu.

Kaynak - Elif Sarıhan - Merkez TV 

1 yorum yapılmış
  • karadalejder
    5 Ocak 2017 • 05:27
    Olaydan tam 5gün geciyor sizler daha yeni haber yapıyorsunuz bunada habercilik diyosunuz sağar sultan duydu bu yaşanan olayı anca yeni gündeme getiriyorsunuz bunun adınada habercilik deniyo :D
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.