VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MİLLİ YÜZÜCÜDEN TANJU ÖZCAN'A ÇAĞRI

8 Aralık 2016

....................

75 kilometrelik Anamur Girne arasını 26 saat 15 dakikada kafessiz yüzerek dünya rekoru kıran rekortmen milli yüzücü Alper Sunaçoğlu, “Ege'de işgal edilen adalara çıkıp Türk bayrağı dikeceğim” diyen CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'a seslenerek, “Ben mayomu giydim bekliyorum. Lafınızı yere düşürmeyin” dedi.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın “Ege’de işgal edilen adalara çıkıp Türk bayrağı dikeceğim” sözleri olay yarattı. Özcan’ın sözlerine bazı kesimlerden destek gelirken 75 kilometrelik Anamur Girne arasını 26 saat 15 dakikada kafessiz yüzerek dünya rekoru kıran, Adanalı milli yüzücü Alper Sunaçoğlu da “Mayoyu giydim. Hazırım. TBMM’de açıklama yapan ve Yunan işgali altında olan adaya gerekirse tek başıma bayrak dikerim diyen CHP Bolu Milletvekili Sayın Tanju Özcan beyi bekliyoruz. Ulubatlı Hasan modundayız “diye destek verdi.

“LAFINIZI YERE DÜŞÜRMEYİN”

Sunaçoğlu ayrıca Özcan’a seslenerek, “Sayın CHP Milletvekili Tanju Özcan, ‘İşgal edilen adalara çıkacağım adaya Türk bayrağı dikeceğim’ dediğiniz meclisteki açıklamanızı az önce FOX TV 'de izledim. Samimi olduğunuzu düşünerek işgal edilen adalara beraber gidelim Yunan işgali altında olan Türk adalarına beraber çıkalım. O adalara defalarca yüzen ve bayrak diken bir Türk vatanseveri olarak bu eyleminizde ben koşulsuz yanınızdayım. Özelden size ve ortak tanıdığımız vekillerimize de bu istirhamımı ilettim. Umarım size ulaşır. Yineliyorum koşulsuz yanınızdayım. Siz yeter ki lafınızı yere düşürmeyin” dedi.

Kaynak – Ebru Eyvazoğlu Bolu Takip Gazetesi

2 yorum yapılmış
  • veli
    8 Aralık 2016 • 16:08
    heee,sizin gibi gazeteyim diye ortaya çıkanlar ancak gevşeklik yapar. vatana değil menfaat ilişkilerine hizmete devam edin...ben de derim ki suriye gibi olunca iyi pazarlarsınız kendinizi...
  • ErgenekonAli
    8 Aralık 2016 • 23:29
    Milli sporcu milli durus sergilemiş .Bakalım Chp milletvekili ne kadar milli . Helal olsun Alper Sunaçoğlu. Adın gibi yigit adammışsın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.