VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EKMEK HIRSIZLARI GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI

18 Kasım 2016

EKMEK HIRSIZLARI GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI paylaşan: safar24

...................

Bolu’da fırıncının sabahın erken saatlerinde işyerlerinin kapılarına bıraktıkları ekmekleri çalan kişiler işyeri sahiplerini çileden çıkarttı. Ekmekleri çalınan market sahibi Bedrettin Süvari, “10 kasa ekmek de koysak çalıyorlar” dedi.

Bolu’nun Borazanlar Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan bir işyerinin satmak için aldığı ekmekler yaklaşık 1 aydır hırsızlar tarafından çalınıyor. Sabahın erken saatlerinde fırıncıların işyerinin kapısına poşet ve kasa içinde bıraktığı ekmekler işyeri açılmadan hırsızlar tarafından toplanması market sahiplerini çileden çıkarttı.

  Hırsızlık olayının yaşandığı ilk gün işyerine gelen market sahibi Bedrettin Süvari fırıncıların bıraktığı ekmeği kapıda bulamayınca ekmek aldığı fırını aradı. Fırın sahibinin ekmekleri daha önce olduğu gibi kapıya bıraktığını söylemesi üzerine market sahibi Bedrettin Süvari işyerinin güvenlik kameralarını kontrol ederek bazı kişilerin bisikletli ve yaya olarak ekmekleri çaldığını gördü.

“Evlerine kadar takip ettim”

28 Ekim’den bu güne kadar düzenli olarak ekmeklerinin çalındığını belirten market sahibi Bedrettin Süvari, “Sadece benden değil çok sayıda işyerinden ekmekleri çalıyorlar. Hırsızları evlerine kadar takip ettim ve Iraklı olduklarını tespit ettim. Kendileriyle konuştum ama anlamıyorlar. Emniyete söyledim ama onlar da ‘Şikayette bulunun’ diyorlar. Bunların hırsız olduğu görüntü kayıtlarıyla sabitken niye illa şikayetçi olmam gerekiyor. Ben işimi bırakıp adliye kapılarında bekleyemem” dedi.

“İsteseler biz hayrına veririz”

Hırsızların çaldıkları ekmekleri sattıklarını düşünen Süvari, “Bir insan yüz tane ekmeği ne yapar ki. Evde hayvanat bahçesi mi besliyorlar. Gelip bizden ekmek isteseler, biz hayrına 3-5 ekmek veririz ama bu ekmekleri çevredeki arkadaşlarına parayla satın almışlar gibi sattıklarını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

  • EKMEK HIRSIZLARI GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI
  • EKMEK HIRSIZLARI GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.