VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

55 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI

13 Ağustos 2016

......................

Bolu’da 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik düzenlenen operasyonlar kapsamında açığa alınan Bolu Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 55 polis memuru hakkında gözaltı kararı çıkartıldı. Gözaltı kararı çıkartılanlardan bazılarının kendilerini imam olarak tarif eden birim sorumlularının da olduğu ifade edildi. 

  Dün gece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı sonrasında Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından çok sayıda eve baskın düzenlendi. Baskınlarda çok sayıda polisin gözaltına alındığı ifade edilirken, net rakam verilmedi. Hakkında gözaltı kararı bulunan Bolu’nun Kıbrıscık ilçesi Emniyet Amiri Ahmet Mehmet Tekin evinde bulunamadı. 

DİDİK DİDİK ARAŞTIRILIYOR

Gözaltı kararı çıkartılan polislerin içersinde emniyetteki bazı birimlerin sözde imamlarının da olduğu, bu kişilerin Bolu’daki işadamlarıyla bağlantılarının araştırıldığı belirtildi. Emniyet içinde yuvalanan FETÖ üyesi polislerin kurumdaki yıllardır yapılanmaları da didik didik araştırılıyor. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.