VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 12 AĞUSTOS PAZAR

12 Ağustos 2016

...................

1-Mengen halkından emekli Öğretmen Merhum İsmet SEZER ve Şerife SEZER’in kızı, Mengen emekli öğretmenlerinden Recep KARACA’nın eşi, Berna ve Özgür ÖZALP’in annesi; Emekli Öğretmen Melahat KARACA Hak’kınz rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Mengen Türkbeyli Camii’nde kılınacak cuma ve  cenaze namazının ardından aile mezarlığında defnedilecektir.

 2-Kızık Köyü sakinlerinden Eski Muhtar Durmuş Ay'ın eşi, Fen Lisesi Öğretmenlerinden Ayşe Güçlü ve Şefik Ay'ın annesi, Sakine AY Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kızık Köyü Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Mesciçele Köyü sakinlerinden Saadet Çetinkaya'nın eşi, Muzaffer Çetinkaya ve Mükerrem Güler'in kardeşi, Tarık Çetinkaya ve Hülya Çetinkaya'nın babası, Ali ÇALIŞKAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Mesciçele Köyü Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Kıbrıscık Köyü Karadoğan Mahallesi sakinlerinden Sedder Oflaz'ın eşi, Cengiz, Cezmi ve Çetin Oflaz'ın annesi, Onur, Oğuzhan, Pınar, Oktay, Nisanur ve Eylem Oflaz'ın babaannesi, Hacer OFLAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Kıbrıscık Köyü Karadoğan Mahallesi Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5-Ömerler Köyü sakinlerinden Merhum İsmail Yeloğlu'nun eşi, Muhsine Çekilcan ve Nazife Buralı'nın annesi, Ahmet Çelikcan'ın kayınvalidesi, Ayşe YELOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Ömerler Köyü Camiİnde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

6- Gerede Aşağıovacık Köyü halkından Merhum Çarıkçı Mustafa Çevikoğlu’nun damadı, Vehbi ve Nizami Koç’un babaları; Eyüp KOÇ Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Aşağıovacık Köyü’nde cuma ve cenaze namazından sonra defnedilecektir.   

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.