VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ATALAY FİLİZ'İN KORKUNÇ PLANI

13 Haziran 2016

......................

Atalay Filiz emniyetteki ifadesi korkunç detayları ortaya çıkardı. Atalay Filiz, emniyetteki ifadesinde,"Fatma Kayıkçı’nın kaldığım odaya girip çıktığından şüphelenmiştim. Olay günü bana adımla hitap edince kimliğimi öğrendiğini anladım ve öldürdüm" dedi. Filiz, "Göktuğ ve Elena, Olga'nın kaybolmasından sürekli beni sorumlu tuttular. 'Kızı öldürdün mü yoksa' diyerek üstüme çok yüklendiler" dedi. Önce yatakta görüntülerini kaydedip zor durumda bırakmayı planladığını, başaramayınca öldürdüğünü söyledi. Filiz, ailesinin gönderdiği ve arkadaşı olan avukatı reddetti. Bunun üzerine Filiz'i barodan çağrılan bir kadın avukat temsil etti. Filiz, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Öte yandan, Atalay Filiz çıkarıldığı mahkemece 'Tasarlayarak adam öldürme' suçundan tutuklandı.

BANA ATALAY DEYİNCE ŞÜPHELENDİM

Atalay Filiz, emniyetteki ifadesinde,"Fatma Kayıkçı’nın kaldığım odaya girip çıktığından şüphelenmiştim. Olay günü bana adımla hitap edince kimliğimi öğrendiğini anladım ve öldürdüm. Bıçaklayarak öldürdüğüm Fatma Kayıkçı'yı evdeki büyük valize sığdırdım, zaten küçük bir insandı. Bavula zorlanmadan sığdı" dedi. Filiz, İzmir'deki günleri ile ilgili, "Buca'da kaldıktan sonra Gümüldür'e gittim. Bu bölgeyi babamın görevi nedeniyle iyi tanıyordum. Gümüldür, Özdere'de içinde gölet olan park vardı. Bu gölete gittim. Balıkçılar vardı, balıkçılara, 'Ailemle sorunlarım var. Bu nedenle evden kaçtım. Biraz buralarda kalacağım' dedim. Gölet civarı ve sahilde kaldım.

SİNEK VE BÖCEKLER BENİ BİTİRDİ

Sinek ve böcekler beni yedi bitirdi. Sinek ve böceklerden bıkmıştım. Hiç yıkanamamıştım. Doğru dürüst birşey yememiştim. Menderes'e giderek günlük bir odada kalıp yıkanıp tekrar kaçmaya devam edecektim" dedi.

MEZUN OLAMAMIŞ, AİLESİNİ KANDIRMIŞ

Atalay Filiz, Fransa'daki öğrenim durumu ile ilgili de ailesine doğru söylemediği ortaya çıktı. Filiz ifadesinde, "Fransa'da okulu kredi nedeniyle bitiremedim. Bunu aileme söyleyemedim. Onlar okulu bitirdiğimi zannediyorlardı" dedi.

Filiz, cinayette kullandığı bıçağın yanında olmadığını kaybettiğini söyledi. Polis bu bıçağın kınını Filiz'in çantasında buldu. Filiz, Yunan adalarına geçme niyeti olup olmadığı ile ilgili soruya, "İngilizce, Fransızca biliyorum ama orada Türk yok. Orada gizlenemezdim. Bu nedenle Türkiye'den ayrılmayı düşünmedim." dedi. Filiz, olaydan 4 gün sonra İzmir'de kaldığı öğrenci odasında televizyondan arandığını öğrendiğini söyledi.

ARACINA GİZLİCE YERLEŞTİRMİŞ!

Göktuğ Demirarslan ve kız arkadaşı Radchikova'yı öldürdüğünü kabul ettiği iddia edilen Filiz'in, "Göktuğ ve Elena, Olga'nın kaybolmasından sürekli beni sorumlu tuttular. 'Kızı öldürdün mü yoksa' diyerek üstüme çok yüklendiler. Ben de daha fazla dayanamayarak bu cinayetleri işledim." dediği kaydedildi.     

AKIL ALMAZ PLAN

Atalay Filiz Ankara'daki cinayetlerle ilgili şöyle konuştu: "Olga'nın kayıp olması ile ilgili sürekli beni sıkıştırıyorlardı. İyice ayar oluyordum. 2 telefon aldım. Birini Göktuğ'un arabasına monte ettim. Buradan konum uygulamasından takip ediyordum. Antalya'ya tatile gideceklerdi. Ben de otele gidip yan odada kalıp odalarına kamera koymayı planladım.

VİDEOLARINI ÇEKECEKTİM

Videolarını çekip yayınlayıp onlara zarar verecektim. Bununla ilgili hazırlık yaparken konum Ankara'da sürekli bir yerden geliyordu. Gidip baktığımda otomobilleriyle gitmediklerini anladım. Av tezkeresi ve pompalı tüfek aldım. Nasıl kullanıldığını internetten öğrendim. Olay günü de buluşmuştuk. Yine üzerime geliyorlardı. 43 plakalı Murat 131 araba almıştım. Tüfek bagajdaydı aldım ve ateşledim. Araba 43 plakalı olduğu için Kütahya'ya kaçtım. Burada farkedilmem diye düşündüm. 2 gün burada arabada kaldım. Daha sonra arabayı orada bırakarak İstanbul'a geldim. Sonra geri döndüm araba yerinde yoktu" dedi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Atalay Filiz çıkarıldığı mahkemece 'Tasarlayarak adam öldürme' suçundan tutuklandı. İstanbul ve Ankara'daki 3 cinayetin zanlısı olarak dün İzmir'de yakalanan Atalay Filiz çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.