VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GECE YARISI TERÖR ALARMI...

30 Mayıs 2016

..................

PKK terör örgütü tarafından kullanılan plakalar listesinde bulunan otomobil terörle mücadele ve asayiş polisleri tarafından Bolu Hisar Taksi Kavşağı'nda durduruldu. Araçta yapılan incelemede aracın, Muş’ta 2 ay önce PKK terör örgütü tarafından çalındığı daha sonra emniyet güçleri tarafından sahibine teslim edildiği belirlendi.

D-100 Karayolu’nda PKK terör örgütü tarafından kullanılan plakalar listesinde bulunan 49 D 0697 plakalı otomobil polisi harekete geçirdi. Plaka Tanıma Sistemi (PTS)’den aracın İstanbul yönünden kente girdiği ihbarını alan ekipler, çelik yeleklerini giyerek ve makineli tüfeklerini kuşanarak Hisar Taksi Kavşağı’na konuşlandı. İçinde biri çocuk 2 kişinin bulunduğu otomobili kavşakta durduran ekipler sürücüyü araçtan indirerek üst araması yaptı.

PLAKA TERÖR ÖRGÜTÜ LİSTESİNDE

Araçta yapılan incelemede de otomobilin 2 ay önce PKK terör örgütü tarafından çalınmış olduğu, daha sonra sahibine teslim edildiği belirlendi. Sürücü, aracının çalınmasının ardından PKK’dan aldığı tehditler sebebiyle Muş’u terk edip İstanbul’a yerleştiğini söyledi. Plakanın hala terör örgütünün kullandığı plakalar listesinde bulunduğunu bildiğini belirten sürücü, daha önce de 2 kez polis tarafından durdurulduğunu Muş’a plakayı değiştirmek için gittiğini ifade etti. Sürücünün verdiği bilgilerin doğruluğunu teyit ettiren ekipler aracı serbest bıraktı.

  • GECE YARISI TERÖR ALARMI...
  • GECE YARISI TERÖR ALARMI...
  • GECE YARISI TERÖR ALARMI...
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.