LÜKS CİP TAKLA ATTI

Bolu’nun Karacasu Beldesi’nde bir cipin duvara çarparak takla atması sonrasında meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

LÜKS CİP TAKLA ATTI
Paylaş
A-A+ Paylaş

Kaza saat 22:30’da Bolu’nun Karacasu Beldesi'nde bulunan Termal Oteli geçtikten hemen sonra meydana geldi. Serdar Şen yönetimindeki 14 AJ 147 plakalı cip, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrasında viraja alamayarak ilk önce istinat duvarına çarptı ve ardından da takla attı. Kazada sürücü Serdar Şen, cipte bulunan Sercan Kırlıoğlu ve Ceyhun Özcan yaralandı. Yaralılar 112 sağlık ekipleri tarafından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’nde tedavi altına alınırken sağlık durumlarının iyi olduğu ifade edildi. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber Fotoğrafları
LÜKS CİP TAKLA ATTI
LÜKS CİP TAKLA ATTI
LÜKS CİP TAKLA ATTI

3 yorum yapılmış

  • eminzdemir (10 yıl önce)
    ölüm olmadan kimse önlem almaz sizin önlem dediğiniz ölümden sonra geliyor onlar için
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (10 yıl önce)
    Burada daha oncede kazalar oluyor ve bunun herkez farkinda onlem alinmasi icin daha kac kisinin yaralanmasi gerkiyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kubra (10 yıl önce)
    Bence buna bir önlem alınmalı 3 hafta önce aynı yerde benim arkadaşımda kaza yaptı aynı şekil de takla atarak durabildi çok şükür birşeyleri yok ama önlem alınmalı can kaybı olmadan önlem alınmalı .
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.