VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER - 14 ŞUBAT PAZAR

14 Şubat 2016

.............................

1- Bolu Devlet Hastanesi Eski Başhekimi, Bolu Demokratik Sol Parti Eski Milletvekili Doktor Mustafa KARSLIOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

Cenazesi bugün Akçakoca Merkez  Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Akçakoca Orhangazi Mezarlığı'na defnedilecektir.

2- Afşar Köyü Fakılar Mahallesi halkından Durmuş Bilgi'nin eşi, Aydın Bilgi, Fatma Ayen, Şerife Alkan'ın annesi, Nuri Ayen, Orhan Alkan ve Fusun Bilgi'nin kayınvalidesi; Melek BİLGİ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Afşar Köyü Fakılar Mahallesi Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazına mütakip Fakılar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir.

3- Çele Bağışlar Köyü halkından Merhum Mustafa Çetinkaya'nın eşi, Ayşe Akyol ve Mustafa Çetinkaya'nın annesi; Huriye ÇETİNKAYA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

Cenazesi bugün Çele Bağışlar Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

4- Seben Kuzgölcük Köyü Dereceören Mahallesi halkından Merhum Hacer Yaman'ın eşi, Hacer Ölçer, Selahattin Yaman ve Fatma Yıldız'ın babası, Tahsin Ölçer ve Seyfi Yıldız'ın kayınpederi; Ali YAMAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

Cenazesi bugün Karacasu Santral Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Karacasu Mezarlığı'na defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.