"BUNLARIN DERTLERİ MEMLEKET DEĞİL"

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Bir yanda ağzından hakaretten başka tek bir hayırlı söz çıkmayan, Allah’tan korkmaz Kılıçdaroğlu, bir yanda hayırcı Bahçeli, diğer yanda ise sırtını Kandil’e dayayan bir siyasi parti ile onların terör sevici sözde aydınları. Tek dertleri var oda yüzde 52’nin oylarıyla Reis-i Cumhur seçilen Tayyip Erdoğan. Memleketi onların umurunda değil” dedi.

Paylaş
A-A+ Paylaş

Nurettin Doğanay, İl Danışma Meclisi’nde yaptığı konuşmasında, muhalefet partilerine eleştirilerde bulundu. Doğanay, “Bir yanda ağzından hakaretten başka tek bir hayırlı söz çıkmayan, Allah’tan korkmaz Kılıçdaroğlu, bir yanda hayırcı Bahçeli,  diğer yanda ise sırtını Kandil’e dayayan bir siyasi parti ile onların terör sevici sözde aydınları! Hepsinin şuan ortak bir noktası var. Dertleri ne ülke, ne de millet! Tek istedikleri yüzde 52’nin oylarıyla Reis-i Cumhur seçilen Tayyip Erdoğan’ı dize getirmek… Bunu bugüne kadar başaramadılar, gelecekte de başaramayacaklar. Aziz milletimiz Allah’ın izniyle asla ve katiyen buna müsaade etmeyecektir” dedi.

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.