VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER - 31 OCAK 2016

31 Ocak 2016

Bolu'da bugün vefat edenler.. Rahmet diliyoruz

1- Seben İlçesi Gerenözü Köyü halkından Ayşe Kırdar'ın eşi merhum Mahmut Kırdar, Zehra Bostancıoğlu, Safinaz Macit'in kardeşi, Kenan, Sadi ve Murat Kırdar'ın babaları İsmail Kırdar, Tenzile Yiğit ve Ayşe Sertçelik'in amcası; Mehmet KIRDAR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

Cenazesi bugün Seben İlçesi Gerenözü Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2- Kültür Mahallesi halkından Ayşe Ayvaz'ın eşi, Talat, Sezai Ayvaz ve Kıymet Sezgin'in babası, Sabri ve Emin Ayvaz'ın kardeşi, Alaattin Ayvaz'ın amcası; Mustafa AYVAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

Cenazesi bugün Kültür Mahallesi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

3- Sümer Mahellesi halkından Hakan ve Serdar Öztekin'in babası, Gönül ve Meliha Öztekin'in kayınpederi, Çimento Fabrikası'ndan emekli; Nurettin ÖZTEKİN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

Cenazesi bugün Sümer Mahallesi Yeni Camii'de kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

4- Sümer Mahallesi halkından Şükrü Aydoğdu'nun eşi, merhum Hanife Akgül ve Ziraat Bankası'ndan emekli İsmail Aydoğdu'nun annesi; Safure AYDOĞDU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  

Cenazesi bugün Sümer Mahallesi Merkez Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Gövem Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

5- Mesçiçele Köyü halkından Sakine Ustabaşı'nın eşi, İbrahim ve Hüseyin Ustabaşı'nın babaları, Turgut Ustabaşı'nın amcası; Mevlüt USTABAŞI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

Cenazesi bugün Mesçiçele Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Etiketler: BOLUVEFAT
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.