VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YILMAZ, ÇARIKÇI İLE İLGİLİ KONUŞTU

27 Ocak 2016

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Necip Çarıkçı ve ekibi Boluspor’u bu noktalara doğru getirirken, Boluspor’u hiç borçlandırmadan getirdiler. İşin belki en can alıcı noktası bu” dedi.

Köroğlu Televizyonu’nda Mustafa Özkan’ın hazırlayıp sunduğu Serbest Vuruş programına katılan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, eski Başkan Necip Çarıkçı’yla ilgili açıklamalar yaptı. Yılmaz, “Necip Başkan ve ekibi Boluspor’u bu noktalara doğru getirirken takımı hiç borçlandırmadılar. İşin belki en can alıcı noktası bu. Ama Süper Lige çıkamadığı günden bugüne kadar Boluspor’dan nemalanan herkes Boluspor’a ve bana yüklendiler. Necip Başkan ve Alaaddin Başkan, Boluspor’dan ellerini bir çekseler daha iyi olacak dediler. Bunlar Bolu’da değer buldu. Hiç kimse yanlış yapıyorsunuz demedi. Herkes bu adamların yanında yer aldı. Necip Başkan ve onun yönetimindekiler Boluspor’u yönettikleri dönem sonunda bıraktıklar gün Boluspor’a dönmesine hiçbir engel olmadan teslim ettiler.

“BOLUSPOR’UN HİÇBİR BORCU YOKTU”

“Bu yönetim Boluspor’u eline aldığında içinden çıkılamaz bir pozisyonda Boluspor’u eline aldı. Necip Bey zamanında, Boluspor’un hiçbir borcu yoktu. Şu anda bu borç, bu yönetimin yaptığı borç değil. Arada katlanarak gelen ve kucaklarında buldukları borçla karşı karşıyalar ve bunu döndürmek zorundalar. Bunu döndürmek için bütün güçlerini seferber ediyor mu bu gençler. Bu gençleri Boluspor kullanıyor dedim. Geçmiş dönemdekiler Boluspor’u kullanmışlardır. Ama bu gençleri Boluspor kullanıyor.”

1 yorum yapılmış
  • tenekeci14
    27 Ocak 2016 • 07:35
    en böyük başkan necib carikci sonuna kadar tam destek
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.