YOLCU OTOBÜSÜNE OPERASYON!

Bolu'da narkotik ekipleri tarafından yolcu otobüsünde yapılan aramalarda, bir yolcunun çantasında bin 250 gram toz esrar yakalandı.

YOLCU OTOBÜSÜNE OPERASYON!
Paylaş
A-A+ Paylaş

 

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde 'Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Kullanımı Alımı ve Satımının Önlenmesine' yönelik çalışma yaptı. İstanbul istikametine seyreden bir yolcu otobüsünde arama yapıldı. Narkotik köpeğinin de katıldığı aramalarda bir yolcunun çantasından bin 250 gram ağırlığında toz esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan yolcunun Afganistan uyruklu olduğu ve kaçak yollarla Türkiye'ye giriş yaptığı ortaya çıktı. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs, 'uyuşturucu ticareti' suçundan tutuklanarak Bolu T Tipi Cezaevi'ne gönderildi. 

Haber Fotoğrafları
YOLCU OTOBÜSÜNE OPERASYON!
YOLCU OTOBÜSÜNE OPERASYON!
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.