VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER - 23 ARALIK ÇARŞAMBA

23 Aralık 2015

Bolu'da bugün vefat edenler... Rahmet diliyorum

1- Dereceören Köyü halkından Kazım ÖZTÜRK'ün eşi, Merhum Hasan GÜL, Müzeyyen AYDIN'ın annesi, Cemile,  Bahire, Hüseyin, Mustafa ve Rukiye 'in babaannesi, Veysel, Yüksel, Yücel, Yılmaz ve Bülent'in anneannesi, Sabire GÜL'ün kayınvalidesi; Fatma ÖZTÜRK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

    Cenazesi bugün Beşevler Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Sümer Mahallesi Mezarlığı'na defnedilecektir.

    2- Ovadüzü Mahallesi halkından Aladağ Orman İşletmesinden Emekli Şöför Abdullah ÖZCAN ve Kadriye AYHAN'ın annesi, Mustafa Kemal AYHAN'ın kayınvalidesi, Mustafa ÖZCAN, Hatice ERCAN, Fatma ÖZTÜRK'ün babaannesi, Rabia ŞENTÜRK, Cemil ve Serkan AYHAN'ın anneannesi; Sabriye ÖZCAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

    Cenazesi bugün Ovadüzü Mahalle Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Ovadüzü Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir.

    3- Borazanlar Mahallesi halkından Ayşe BAKKALBAŞI'nın eşi, İsmail ve Fatma BAKKALBAŞI'nın babası, Hülya ve İlhami'nin kayınpederi, Ayşenur, Emircan, Esra ve Emre'nin dedesi; Yukarı Çarşı Esnaflarından (Gazcı) Emin BAKKALBAŞI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

    Cenazesi bugün Büyük Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir. 

    4- Seben İlçesi Çeltikdere Köyü halkından Hurinaz KUNAŞ, Ali Rıza AYDIN, Feride ASLAN, Düriye DOĞAN ve Hasan AYDIN'ın babası, Fedime AYDIN'ın eşi; Satı Mehmet AYDIN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

    Cenazesi bugün Seben Çeltikdere Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

    5- Tekke Işıklar Köyü halkından Merhum Eyüp KOÇ'un eşi, Sefer KOÇ, Şerif  DEMİR ve Merhum Tahir KOÇ'un annesi, Hüseyin DEMİR'in kayınvalidesi, Rukiye, Ertuğrul ve Emrah KOÇ'un babaannesi; Tevhide KOÇ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

    Cenazesi bugün Tekke Işıklar Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

    6- Kırha Köyü halkından Merhum Durmuş KAN'ın eş, Merhum Ahmet, Safiye, Taybe, Saniye, Sayme, Safure ve Mesure KAN'ın annesi, Emine, Ferdi ve Sercan'ın babaannesi, Durdu ÇELİK'in kayınvalidesi; Şerife KAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

    Cenazesi bugün Kırha Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.