VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VEKİLDEN ÇAĞRI GELDİ!

21 Aralık 2015

Bolu'da 6-0'lık Balıkesirspor yenilgisi sonrası artan tansiyon giderek yükselirken, bir açıklama da Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun'dan geldi. Ercoşkun, camiaya çağrıda bulunarak, bir ismin ise fedakarlığından dolayı hakkının verilmesi gerektiğini savundu.

 

AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun, kırmızı beyazlı temsilcimiz Boluspor'un Balıkesirspor'a deplasmanda 6-0 mağlup olduğu müsabaka sonrası  önemli bir açıklamaya imza attı. Boluspor'un sadece Bolu'ya değil, Türkiye'ye ve yurtdışında yaşayan vatandaşlarımıza da mâl olan önemli bir değer olduğunu ifade eden Ercoşkun, "İyi günde herkes destek olur. Önemli olan kötü günde destek olabilmek" sözleriyle, kırmızı beyazlı camiaya birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

 

ABAK'A TAM DESTEK

 

Kendsinin Bolu dışında yaşayan arkadaşlarıyla Boluspor'un durumu üzerine her Pazartesi sohbetlerde bulunan bir taraftar olduğunu söyleyen ve Boluspor Başkanı Savaş Abak'a destek veren Ali Ercoşkun, "Boluspor'un sahada olumsuz bir netice alması muhakkak bizi üzer. Sportif başarılar kulüp yönetimiyle veya kulüp içerisindeki dengelerle değerlendirildiği zaman ortaya çok doğru neticeler çıkmaz. Ben Boluspor Kulübü'nün geçtiğimiz süreçte ciddi fedakarlıklarla yönetildiğini düşünüyorum. Yanlışlar ve doğrular olur. Bunlar eleştirilebilir. Kimse kötü olsun diye hareket etmez. Kulüp Başkanı Savaş Abak kardeşimiz bu zamana kadar ciddi fedakarlıklar yaptı. Yönetimde de birçok arkadaş bu manada destek oldu. Ben bu gayretinden dolayı kendisini tebrik ediyorum" diye konuştu. 

 

"İYİ GÜNDE HERKES DESTEK OLUR"

 

Eski yönetici Seçkin Kavarna'nın basın açıklmasına karşılık ince mesajlarla göndermede bulunan Ali Ercoşkun, "Boluspor öylesine büyük bir camiadır ki, muhakkak orada yöneticilik yapmak isteyen arkadaşlarda vardır. Onlarda yapabilirler. Bunun kararını verecek olan da genel kuruldur, Boluspor kongresidir. Ama ben gayretlerin hakkının verilmesi kanaatindeyim. Bu manada en ufak olumsuz bir görüşüm olamaz. Çünkü görüyor ve yaşıyoruz. Ama öbür taraftan varsa yanlışlar bunu da düzeltecek olan Boluspor yönetimidir. Dolayısıyla destek olunması gerekmektedir. İyi günde herkes destek olur. Önemli olan kötü günde destek olabilmek. Biz bugüne kadar bize gelen her konuda destek olmaya gayret ettik. Yapabildiklerimiz vardır, yapamadıklarımız vardır. Ama bizler en başta destek olmayı düşünürüz" ifadelerini kullandı. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.